Ahoojte, prosím vás má tu niekto skúsenosti s SM systém?
Skúsenosti SM systém cviky....
Ahoj Klárinka,
neviem či sa ešte potrebuješ informovať, kde v Prešove sa učí sm systém a kde zakúpiš lano. V Prešove (čo som dostala doporučenie od lekára) sa cvičí na Levočskej 8, ružová budova oproti Orangeu v suteréne a lano si kúpiš priamo u cvičiaceho cca 23€. Ja som dostala doporučenie na p. Jozefa Vaňa - 15€/hod.
Prosím, kde v Prešove sa učia tieto cviky a kde zakúpim lana
Ahoj Monika ja som cvičila SMS a mám dobre skúsenosti ,prestala som a teraz ľutujem lebo lano mám pripnuté ku radiátoru ešte stále.Ale treba správne cvičiť a veriť že ti pomôže.
do SM- systému som dávala veľké nádeje... Certifikovanej fyzioterapeutke som chodievala do Bojníc, kúpila som si laná a poctivo cvičila viackrát denne niekoľko mesiacov. Mne to nepomohlo vôbec (((
Pre info. Za laná som zaplatila 25€, za každú hodinu u fyzioterapeutky sa platí podľa jej cenníka.
monika, ak sem chodíš, tak by som sa ťa chcela spýtať, či si skúšala ten smsystem a či ti to teda pomohlo , ako vlastne pokračuješ.
Mam velmi dobru skusenost osobnu, a musim priznat ze necvicim kazdy den. Je to prve cvicenie co mi pomohlo. Moonika, mas vela dobrych odpovedi, netreba pytat, treba sa do toho pustit, neobanujes.
ahojte,
iba nedavno som sa dosrala k info o sms cviceniach, mna by zaujimalo, komu z vas alebo z vasich znamych sa upravila skolioza o kolko stupnov, samozrejme pri zodpovednom cviceni , moja dcera ma trinast rokov, 36st.skolioizu a chcela by som vediet, ci sa da zmiernit aspon do 20st.
vdaka za odpoved
Sasa
Ja s tým mam skúsenosť a veľmi dobrú musím uznať. Bolievala ma šija a krk a teraz už vôbec nič. A cvičím to asi 4 mesiace. Ale už dávnejšie ma to nebolí, takže povedzme tak po 2 mesiacoch ma nič nebolelo. Zaberá to ako keby okamžite :D. A poznám 12 základných cvikov a aj také nepovinné, ale ak má niekto skoliózu, sú účinnejšie.
ahojte, má prosím Vás ešte niekto skúsenosť s týmto cvičením? Monika,škoda, že už sem nechodíš, chcela som sa ťa spýtať, či cvičíš všetkých 12 cvikov, alebo ti spravili individuálny plán konkrétne podľa tvojho zakrivenia chrbáta.
Monika,ak sem chodíš, rada by som sa ťa niečo spýtala ohľadom cvičenia smsystému. Už sme s dcérou absolvovali prvú hodinu a zaplatila som jej pernamentku na ďalšie hodiny.