Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bývanie v troch vežiach v BA

beskyd

BA je taka predrazena zumpa ktora sa hra na mesto, v podstate je jedno v akej casti byvas lebo vsade mas hustu zastavbu, idiotov, spinu a smrad. jedina ako tak normalna cast co sa prostredia tyka moze byt lamac alebo dnv, devin.

Dada1245

Mne sa BA páči ale zaleži v akej časti BA byvaš. Napr sa mi pači v Ružinove, alebo potom tie tri veže asi preto že su tak pekne zvnutra spravene a nedaleko nich je vštko čo potrebujem napr obchody, nemocnica tiež nie je ďaleko do ružinova aj pešo... Ale napr nechcela by som byvať pri predmesti, alebo pri stanici. alewbo na Nivach

beskyd

co moze byt lepsie ako byvat rovno na jednej z najvacsich, najrusnejsiech a najspinavsich krizovatiek v beztak skaredom, prepchatom a spinavom meste:)

Dada1245

Čo ja viem ak tam niekedy stojim na zastavke tak rozmýšlam že by som tam aj chcela bývať, je to pekné, nové, ta zelen by mi nevadila že tam nie je veď sa prejdem napr do Ružinova k jazeru ak by som chcela trochu prirody :-). NOO alebo potom v Ružinove by to nebolo zle, niekde okolo jazera mať byt to je tiež môj sen, len tie peniaze ak by mi dali v banke by bolo super.

aj takto

som rodena bratislavcanka a byt tam by som si nevybrala, radsej si kup lacnejsi dvojizbovy, lebo staci aby si si nasla priatela a v jednoizbovom sa "pozabijate". A nie je to ani moc pekne miesto, lebo jedina zelen je slovanisticke ihrisko, ale ak si velka faninka Slovanu, tak si ho urcite kup:)