Opačný problém väčšiny - ako pribrať?

Príspevok v téme: Opačný problém väčšiny - ako pribrať?
Simmmi

Mám takmer 18 r. a už asi dva roky mam 47-48 kil.. podľa mňa je to malo, aj mi to hovoria ini, aj sama vidim že všetko na mne visi, telo veľa nezvládne, citim sa skoro ako anorektička preboha ale to byť nechcem... jem stále veľa, len neviem či mám taký rýchly metabolizmus alebo čo.. jem v škole desiatu (3 chleby), doma obed (polievka + druhe jedlo) a ešte niečo na večer ľahšie z toho dôvodu, že mám malý žaludok a ak zjem niečo ťažšie tak to vyvraciam :/ ..
Dakujem.

8797987546

Odpoved je bud pasomnica,skrkavka,motolica alebo mohla by to byt salmonela. Radim ti detoxikaciu, zrat jedla s makom, medvedi cesnak, pozriet doktora ak je to salmonela, ale najlepsie na tieto svinstva je vyhladovat tie parazity, niekolko dni nic nejest iba pit, nieco si dat vecer pod zub a budu prec z tvojho tela jedna radost...ale pri tvojej vahe neviem neviem. Na priberanie je vyborna marijuana, dodava apetit do jedla, srvatka,tiez doda ziviny a spravy obrovsky apetit ak pojdes ku doktorovi a oni ta poslu ku gastroentrologovi, tak poziadaj o predpisanie "nutridrink" na pribratie, to je taky napoj ktory obsahuje vsetko co tvoje telo na kazdy den potrebuje, je to velmi chutne a hlavne vyzivne, bonus je ze to budes mat zadarmo,inac to musis kupovat, co je velmi drahe.

hammel

Nejde o množstvo ktoré prijmeš ale o využiteľnosti potravín. Chlieb ti nič nedá, navyše je nezdravý a jec prevažne ovocie a zeleninu. Daj si do poriadku trávenie.

zuzuzuz

ja mam taky isty problem..skus si dat urobit testy na celiakiu...v tom pripade ti telo nevstrebava ziviny a mozno ajz toho si taka chuda