Zaľahnutie a bolesť ucha

prezyvka

Sorry ucha ma uz neboli ale'ho mam zalahnute a piska mi v nom ma niekto pomoci prosim poradte mam mini prazdniny s bolestami :-(

prezyvka

Ahojte prosim co mam robit ked mam zalahnute v uchu a mam aj blest ucha nie som profik preto prosim pomozte mi ..

Dakujem .

prezyvka

Ahojte prosim co mam robit ked mam zalahnute v uchu a mam aj blest ucha nie som profik preto prosim pomozte mi ..

Dakujem .

lubko25

prosim vas 8 rocneho syna uz tyzden boli za uchom ako konci spodna celust a zacina ucho neviem co mu mame dat tabletky zaberaju len na 2 hodinky a potom zase boli sme na usnom ucho ciste nic tam nema ale ako nahle pride 17 00 uz to ide celi den nic a potom to zacne placemi od bolesty a neviemem co mame robit prosim az ma niekdo skusenosty poradte dakujem.

kika1166

Choď na ORL /krčné/ ja som tiež mala a mala som tam hlieny dosť dlho a išla som k MUDr. a teraz je to našťastie už ok :) neviem bohužiaľ, ako dlho :/ :)

baks

dobrý deň, bolí ma od včera ucho (neni to myslím prievan) bolí ma len keď sa ho dotknem alebo niekedy pobolieva aj bez dotyku....neviem čo to môže byť, bolí ma vnútorná strana, nevie niekto poradiť čo to je? môže to byť z toho, že som zle skočil do bazena?

Majusik

ahojte ja mam takties problem bola som chora mala som nadchu ale skvor zachripnuta som bola a ties mi zalahlo v lavom uchu a rozpravam len na to zalahnute ucho je to hnusny pocit brala som aj antibiotika lebo som mala zapal ale uz lieky som dobrala ale ucho nepreslo a sem tam aj pobolieva nevie mi niekto poradit a este mala som aj infekční zapal rohoviek dakujem

- mira

Čo si počať ? Jedine prečistiť. Zaľahnutie, zápaly i následnú hluchotu spôsobuje zalepenie ušných kôstok prebytočným tukom a hlienom. Prijatý jednoduchý cukor podporí činnosť baktérií a zápal.
Vyhýbaj sa úplne mliečnym potravinám, nasýteným , priemyselne upraveným a živočíšnym tukom a sladkostiam. Bielu múku nahraď obilnými kašami z celých obilných zŕn, vláknina prečiťuje. Vlákninu obsahuje i zelenina, tak ju zaraď do jedálnička. Upravuje si rôzne druhy na rôzne spôsoby. Po zlepšení môžeš zaradiť mal= množstvo panenského oleja, semienka, strukoviny, ryby.