Už asi 4 dni mám zaľahnuté v uchu.. nevie niekto poradiť, ako sa toho mám zbaviť??
Zaľahnutie a bolesť ucha
Sorry ucha ma uz neboli ale'ho mam zalahnute a piska mi v nom ma niekto pomoci prosim poradte mam mini prazdniny s bolestami :-(
Ahojte prosim co mam robit ked mam zalahnute v uchu a mam aj blest ucha nie som profik preto prosim pomozte mi ..
Dakujem .
Ahojte prosim co mam robit ked mam zalahnute v uchu a mam aj blest ucha nie som profik preto prosim pomozte mi ..
Dakujem .
prosim vas 8 rocneho syna uz tyzden boli za uchom ako konci spodna celust a zacina ucho neviem co mu mame dat tabletky zaberaju len na 2 hodinky a potom zase boli sme na usnom ucho ciste nic tam nema ale ako nahle pride 17 00 uz to ide celi den nic a potom to zacne placemi od bolesty a neviemem co mame robit prosim az ma niekdo skusenosty poradte dakujem.
Choď na ORL /krčné/ ja som tiež mala a mala som tam hlieny dosť dlho a išla som k MUDr. a teraz je to našťastie už ok :) neviem bohužiaľ, ako dlho :/ :)
Akurat nam zalahnute :*) dal som si slaninu a pomaličky ro prechadza.
ahojte ja mam takties problem bola som chora mala som nadchu ale skvor zachripnuta som bola a ties mi zalahlo v lavom uchu a rozpravam len na to zalahnute ucho je to hnusny pocit brala som aj antibiotika lebo som mala zapal ale uz lieky som dobrala ale ucho nepreslo a sem tam aj pobolieva nevie mi niekto poradit a este mala som aj infekční zapal rohoviek dakujem
Čo si počať ? Jedine prečistiť. Zaľahnutie, zápaly i následnú hluchotu spôsobuje zalepenie ušných kôstok prebytočným tukom a hlienom. Prijatý jednoduchý cukor podporí činnosť baktérií a zápal.
Vyhýbaj sa úplne mliečnym potravinám, nasýteným , priemyselne upraveným a živočíšnym tukom a sladkostiam. Bielu múku nahraď obilnými kašami z celých obilných zŕn, vláknina prečiťuje. Vlákninu obsahuje i zelenina, tak ju zaraď do jedálnička. Upravuje si rôzne druhy na rôzne spôsoby. Po zlepšení môžeš zaradiť mal= množstvo panenského oleja, semienka, strukoviny, ryby.