Zdravim vas mam dost velky a bolestivy problem ja mam 27 rokov , a mam epilepsiju.
už asi 2 mesiace mam rozhryzenu spodnu peru dost to boli a aj krvaca a pri každom zachvate si do toho hryziem tych epi je aj 50 dene. V pondelok som bol na stomatochyrurgiji tam povedali že jedine zošit ale nie v mojom pripade tak ma poslali domov stym ze oni nemôzu stym nič robit akurat povedali ze mam skušat vsetko mozne poradili mi aj jednu mastičku z nazvom solcoseryl akut . Poprosim vas o niejake rady čo mam robit fakt už neviem už som aj schudol 12 kg kedže nemôzem ani poriadne jest . Take to zranenie som ešce v zivote nemal. Je to spodna pera a to zranienie je v znutra . Uz som vybral aj anibiotika a taktiez mastičky calgel a kamistad no nič nepomaha. vopred dakujem.
Dohryzena pera
soprano, preco mas tolko zachvatov? Nezaberaju ti lieky?
Nemozes nosti nejaky chranic na zuboch, aby si si nemohol tu peru pohryzt?
Takže vas zdravim celu jar až do teraz som mal tu peru prihojenu ale od minulej nedele sa to všetko začina znova a už to velmi boli . čo zachvat to kusnutie do tej rany a furt nato použivam aloe vera sprej a solcoseryl akut . Doktory mi v tomto nepomôžu že vraj sa neda . Ket som to mal naposledy tak to trvalo aj pol roka . Prosim vas o nejake rady .. Som už zufaly ani si nechcem predstavit že znova to iste musim zažit ...
pomaha na to velmi dobre citrogrep jasom tiez mala zachvat epilepticky ale naposledy v lete a viem si predstavit aka je to bolest
Dakujem vam za pomoc....