Dobrý den , chcela by som sa spýtať , , chcela by som spraviť s partnerom romantický večer na uzmierenie, ale má to byť prekvapko tak nemôžem sa spýtať partnera , vedeli by sme mi poradiť niake značky, alebo farbu vína, aké je dobré aj z vlastnej skúsenosti ? ďakujem moc, len seriozne inzeráty prosím dakujem ...
aké víno na romantický večer?
niak = nijak?
...veď aj jeho, ale to víno s tebou musí ladiť!
t333..vek na to mám neboj sa....len nie každý musí byť expert v alkohole, sorry že ja si život užívam a viem sa zabaviť aj inač ako ožraním a neviem čím.... tak sorry ak to bereš takto ...
...že nie je zač, ti odkazuje
po 1.nie nepočula ja sa v tomto niak nevyznám....a po2. prečo chceš moje miery , vlasy, oči , ked ide o partnera aj mna.... tak ako enviem noo..
nikol_00,
podla tvojich prispevkov pochybujem, ze mas vobec vek na to, aby ti to vino vobec predali.
dakujem moc za rady mate59... :)
To si ešte nepočula???????????? Z toho sa dá vypočítať ideálne víno...
kúp biele aj červené,ty si otvor aké sa ti páči a priateľ bude mať na výber.Kúp v balení 0,75l,odrodové víno s nejakým prívlastkom,napr.kabinetné,výber z hrozna,pozdný zber.Biele vína Tramín, Rulandské biele,Rizling rýnsky,z červených Frankovka,Portugal,André,Merlot, odrod je viacero,všetky sú dobré,skús slovenské vína, nie dovozové.Vo vinotéke,ale aj v supermarkete je to jedno,len prívlastkové víno zaistí kvalitu.
a to prečo záleží ako na tom ?
Koľko máš rokov? Miery? Výška/váha? ...dosť to od toho závisí... zabudol som farbu očí a vlasov