viem, bolo to tu uz milionkrat, ale velmi mi vadia moje pysky. maju 2,5cm a citim ich aj pri chodeni, hlavne ak mam oblecene rifle. 400e na operaciu momentalne nemam, neviete mi poradit, ci by mi zdravotne poistovna nevedela aspon nieco prispiet? dakujem za kazdy nazor, ktory je ako tak k teme
Pysky
to mataBB: skor sa mi velke pysky dolu nespoja a tym padom nie je ani klitoris chraneny
z ktorej vety si usudil, ze si robim srandu? nerobim, skor potrebujem radu niekoho, kto podobny zakrom absolvoval. stiahla som si najnovsi katalog lekarskych vykonov hradenych poistovnou a tam uvedeny nie je. ale kazda poistovna to moze mat inaksie, preto by som privitala skusenosti, zien, ktore to absolvovali. viem, ze nejaka pisala o poistovni. ja este studujem a 400eur tak skoro nenasetrim. ja ich mam o 0,5 cm dlhsie ako velke pysky a tie rifle sa mi naozaj pri chodzi suchaju, tam kde su vstrede zosite, je tam ta latka dvojito a nie je to prijemne
tak ked sa ti sucha klitoris tak asi mas velky klitoris a nie pysky
robis si srandu
mam nohavicky, ale napriklad ked mam oblecene rifle, tak ma odieraju medzi nohami, tam ako su zosite a nie je to prijemne, ked sa to pri chodzi sucha o klitoris
ach takéto problémy :(
jak ti mozu vadit pri chodeni? sak mas nohavicky, nie?
Neviem, mne osobne by to myslim nevadilo, a aj chlapom sa to paci :))