Svet bez ruzovych okuliarov, kolkym ludom este skutocne verite?

Príspevok v téme: Svet bez ruzovych okuliarov, kolkym ludom este skutocne verite?
zmatenec111

Ahojte,
pytam sa preto, lebo ja okrem svojich rodicov, svojho priatela a najlepsej kamaratky neverim vobec nikomu..... je mi zle z celej tej falose okolo.

ako ste na tom vy??? je ozaj nutne na prezitie v tejto spolocnosti byt falosnym, bez nazoru ???

neviem, vobec uz neviem ako sa mam ku komu spravat....mala som partu skvelych kamaratov- teda skvelych pre mna niekedy...postupne som ale zacala odhalovat kto je zac a uprimne, nechapem ako som ich mohla povazovat za to naj v mojom zivote....prosim vas o nejaky normalny nazor, lebo ja som asi dost mimo co sa niecoho podobneho tyka...

lenca45

To je asi ako s priatelstvom. Kamaratov je mnoho, skutocnych priatelov len malinko. A prave len tym sa mozeme naozaj otvorit a oni nam - bez falose, pretvarky.
Myslim, ze vacsina to tak mame, ze doverujeme blizkej rodine, partnerovi a par priatelom. Taky je svet. Preto si ich treba vazit. :)

xyzz

Verím len mojim rodičom. Nikto ďalší sa zatiaľ nenašiel taký, ktorému by som dôverovala a myslím, že sa dlho taký ani nenájde. Lebo keď vidím našu triedu, tak mi je dosť že zle. Všetci sa tvária ako najlepšie kamošky a poza chrbát sa ohovárajú =)

Ako sa správať? Ja sa správam tak, že sa s nimi snažím čo najmenej komunikovať. Mám v triede asi 2-3 ľudí, s ktorými sa dá normálne porozprávať, ale ani im sa nejak neotváram. S ostatnými hrám ich hru. A ako mi je dobre =))