Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tabl. Prsia Extra+ , skusenosti

Príspevok v téme: Tabl. Prsia Extra+ , skusenosti
ellaa

ahojte, chcem sa spytat ci ma niektora z vas skusenosti s tabletkami Prsia Extra+ ?? Citala som o tom na nete a dost bab potvrdilo ze im to pomohlo, niektorym uz za mesiac, za dva o jedno cislo. Ake s tym mate skusenosti vy? A popripade z akeho e-shopu ste to objednali, alebo sa to da zohnat aj v lekarni? Ja som pozerala na nete, ale niektore shopy sa mi zdaju take nedoveryhodne :))

blbostttt

ja sa cudujem,ze tomu verite,keby to ozaj pomahalo,asi by plast,.chirurgovia nemali plne ruky prace :-)
ale ked niekto slepo veri,nech sa paci,ak tak sa len nalejete vodou a ked to doberiete,budete mat take,ak oste mali,takisto je to aj s hormonalnou antikoncepciou.
ach,niekedy zasnem :)

ellaa

sak jasne ze vyrobca si to pochvali, ale na normalnom fore som tiez citala same dobre ohlasy na to..ale ved clovek sa uci na vlastnych chybach nie:) vyskusam a uvidim, pripadne dam vediet ako to dopadlo :)))

emma123

ked som kedysi brala prednison na alergiu tak sa mi zvacsili o cislo len celkovo som bola naliata vodou, ked som tabletky vysadila po urcitej dobe tak sa vratili do povodneho stavu
skoda :-(

kravina

koalka : netreba verit všetkemu co je písane :D jasne že o tom vyrobca napíse same pozitiva ked to chce predat, a dalsia vec ze kazdy ma iný organizmus :) takze to že na pleť to práveže pováhať má je otázne :D pretože ako som už písala mne sa z toho plet hrozne vyhádzala asi preto ze sa mi zacala strasne mastit ako som ich brala ......a som ni nečakala že by za2 týždne pomohli to mi je jasne ze nie, ale nebud brat niečo z čoho mi je zle :D ale držim palce nech to vám zabere :D

Inner

Bibi ma pravdu.
Cely "efekt" spociva v pribrati. Akonahle prestanenete tabletky brat, prsia splasnu. A navyse u niektorych zien, ktore maju rychlejsi metabolizmus, sa efekt neprejavi ziaden.... vyhodene peniaze. Prsia sa daju zacsit len silikonmi. Tabletky su len reklama.

bibi123

ellaa-vsetky tieto produkty zapricinuju zadrziavanie vody v tele, takze mozno budes mat vacsie prsia, ale 100% budes objemnejsia cela

Tyshka

no ja povodne nie ja neporebujem:) ale vela kamosiek a aj som citala ze tieto su lepsie ale neviem fakt trebalo by sa opytat nato nazor doktora:)