Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čínske znaky ako tetovanie

Príspevok v téme: čínske znaky ako tetovanie
RiushBejb

ahojte,,chcela by som sa spýtať, má tu niekto čínske znaky ako tetovanie?,,chcem si dať na 18ku dva malé nad členok, mám vybraté zatial jedno (pravda),,,aké máte skúsenosti? akú základnú chybu neurobiť? ako zistím že si dávam tetovať znak ktorého význam som si 100percentne istá?,,dakujem pekne :),,(názory odporcov tetovania ma nezaujímajú)

harmonia

neviem čo je na tetovaniach zle najlepšie ked su jemne... ja osobne teraz nemam ziadne ale v blizkej buducnosti , sa chystam :)

danielaaa

ja ked som mala 18 tak som si to tiez chcela dat vytetovat, teraz ked mam 23 som rada ze som to neurobila, musela by som to teraz odstranovat laserom :D

RiushBejb

smee

iii mudrlant:D,,,dobre tak takto,,ked nie cinske znaky tak co potom? ked chcem aby to bolo male a nenapadne a zaroven malo nejaky vyznam pre mna?,,nič ine mi nenapada :P

j.a

smee
je to out:DDD..fakt ma to rozosmialo:D
..ked sa riadis tym,co je ,,out" a co je ,,in",tak ta uprimne lutujem:)Ide predsa o vlastny pocit a ako to vnimam ja predsa,no nie?:P fuu,taketo obmedzovanie je dost zcestne:)

RiushBejb

harmonia

ďakujem :),,no a nie citát iba slová,,len neviem ako sa možu kombinovať aby nevznikla nejaka hatlanina

smee

ja nezijem v nemecku, anglicku, spanielsku a ich reci vviem, tak to nie je vyhovorka:) ale tak ked sa to tebe paci..ale podla mna to enma vyznam, moze ti tam napisat "kuracia polievka" a y o tom nebudes vediet, hlavne ze si budes ty mysliet ze tam mas nejaku straaasne fajn myslienku:) pismo nie je out, out je si dat tetovat nieco v cinstine, ktorej nerozumiem ale videla som to v casopise Bravo v roku 1990:)
raz to budes lutovat

RiushBejb

chcem to pretože sa mi páčia a mám rada čínsku kultúru,,,a podla mna niesu out,,,ako može byť písmo out? ani naše nieje :),,,a prepáč ale nemožem zato že zijem na slovensku a neviem po čínsky :P