ahojte, poprosila by som o radu, ako zistím ked som z clovekom uz stvrty rok ci som sním preto lebo ho milujem, ale iba zo zvyku, ze si neviem predstavit zivot bez neho? dakujem
laska vs. zvyk
každí sme nejakí... ako neoslavujeme až tak ako oslavujeme rok :D
takže je to v pohode?? :(
fiha :)) oslavujete kazdy mesiac? na roky sa mi to zda predsalen praktickejsie :) no a k priatelovi, myslim, ze kazdy obcas zapochybuje ci toho druheho lubi, len niekto to povie nahlas. podla mna je to ok.
a 14 mesiacov je čo?? 14 dní? je 1 rok a 2 mesiace :)
vyrocie 14 mesiacov? som bola doteraz v tom, ze je to vyROCIE preto, lebo sa to rata na roky :)
To som rada že som ťa rozosmiala :) a teraz aj mňa to rozosmialo ale jeto ťažkké vysvetliť;( prsote niečo mi stranš evraví že ho neskutočne milujem ale o pár minút už mi niečo vraví že ho asi nemilujem ;(;(;( a práve preto neviem ;(
Pacila sa mi tato veta a rozosmiala ma...ja viem že ho milujem lenže ja neviem :D:D
a dnes máme výročie 14 mes. :)
neviem si nikoho pri sebe iného prestaviť a ani nechcem!! ;( ja viem že ho milujem lenže ja neviem ... ;( ale ked nadd tým tak rozmyslam nechem o neho prist pretože nechcem a chcem s ním osláviť jeho tohotoročné narodenniny, chcem s ním osláviť dalsiea dalsie príležitost a stále s ním chcem byť! :(
neviem čo sú to normálne odpovede....,,ako dlho ste spolu,koľko máte rokov,ak si si istá tým že s ním chceš mať deti tak počiatočná láska vyprchala vzťah je vyrovnaný,,možno by si si vedela pri sebe predstaviť niekoho iného?
Prosím vás o poomc :( milujem ešte svojho frajera? ako zistím že nie? ;(
lebo neviem či hej :( bojím sa že má pravdu že si to iba namýšľam alebo to je iba stav krátkodobý? chcem mať s ním detičky a nechem ho vidieť s inou ;( len neviem či si to už iba namyšľam (to s tou inou )... elbo neexistuje to že ho jeden den milujem a na druhy nie ;( neviem preoč ale asi som aj prestala žiarliť a to som bola chorobne žiarlivá ;(
prosím vas o NORMALNE odpovede a nie tie niektoré primitivne ;(;( Dakujem :)