Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

2ky su fajn abo nie?

Tyshka

no otazka znelolen kvoli tomu ze nektory hovoria ze 2ky su male ,okolo mna baby maju 3,4ky ale stazuju sa ze prenich toje ajtak velke ze uz teraz maju nektore schrbtiecou vadia im ze by boli namojom mieste no ale ja zas aspon troska bych chcela aj vacsie ale priroda ma stvorila takto aspon plnsie kebysom dosiahla bola bysom spokojna:)chalanovy nevadi on skorej mi povedal ze ked toje doruky je najlepsie:)

adusha

Tyshka: aj ja ked som schudla tak sa mi dost zmensili prsia a to som ich mala dost malikne a po schudnuti boli este mensie :-/ teraz sa mi zda ze su uz take ako pred tym ale nejak vyrazne mi nerastu :( takze mi to dost vadi.. keby som mala aspon dvojky tak som strasne stastna :D

Tyshka

ja ani vacsit nechcem len troska plnsie mat mozno lebo vzdy ked schudnem hned prsia su take neplne.no len ja nemozem cokoladu alergiu mam mam atopicky exem alergia na mlieko a tak no cvicit civicm take cviky len malo lebo co som doma je sobota a nedela a to vacsinou oddychujem lebo cele tyzdne som prec a neskoro vecer dojdem dom:(

Nela111

jedz vela sladkosti, hlavne neskor vecer a nalepi sa to na teba hned! Nie je to najzdravsi sposob pribratia, ja viem, ale VEEELMI CHUTNY!! :-D A prsia neries. Ak ich chces pevnejsie, tak zacni cvicit cviky na prsne svalstvo. Ale 2 - to je skvela velkost. A hlavne pocuvaj chalana, ked ti hovori, ze su super.

Tyshka

no len som riadne aj schudla nemam chut dojedla no hladam sposobi aj pribrat no kadzy radi inak kazdym pomaha inak kazdy hovori mliescne vyrobky namoju smolu som nato alergicka:(