co na velmi ale velmi citlivu plet?

Príspevok v téme: co na velmi ale velmi citlivu plet?
peta987

ahojte. moj problem je asi taky ze mam naozaj velmi citlivu plet.mam aj nejake vyrazky ale kedysi to bolo dost zle teraz uz len take tie mensie vyrazky mavam .chodim aj ku koznej ta mi dava stale nejake masticky a vsetko mozne.lenze ja si niesom ista ci mi robia dobre, moja plet je strasne citliva, ked mam make-up tak nevidno ze by som nejaky problem mala ale ked som odlicena vyzeram hrozne lebo mam pomaly celu plet zacervenanu..staci ze mam malu vyrazku tak tam mam velky cerveny flak taze staci ze mam tych vyrazok naozaj len par tak moja odlicena plet vyzera hrozne a velmi ma to trapi lebo fakt vyzeram zle a hanbim sa takto aj pred spolubyvajucou,odlicujem sa az ked idem spat a rychlo zalahnem nech ma nikto nevidi :-( strasne ma to trapi a chcela by som sa opytat ci existuje nieco co takyto problem riesi? od koznej mam skinoren po ktorom ma ale vsetko strasne stipe , ale citala som ze niesom sama no ale ten mi to zacervenanie este podporuje..a na to si davam este krem duo od la-roche effaclar tak mi kazala kozna ten ma nestipe a mam pocit ze je dobry ale tiez mam pocit ze mi zvyraznuje zacervenanie...no proste uz som zufala pretoze keby som nemala taku citlivu plet tak by to nevyzeralo vsetko tak hrozne ked si dam dole make-up :-(

Malina73

Bohuzial viem presne ako sa citis.Mala som presne taky isty problem, vzdy cervene flaky, pri hocijakej zmene pocasia, kremu, stravy, proste vzdy na vsetko som reagovala flakmi, vyrazkami.Ja pouzivam ZZ sensitive, som si to kupila v lekarni,je to od prirodnej kozmetiky ktora ma cert. Mozem pouzivat iba tuto sadu,lebo ostatne co som vyskusala prirodne kozmetiky tak mi nepomohli :-( Ale teraz je to ovela lepsie, pouzivam od nich aj dekorativnu seriu a nastastie uz vobec nemam cervene flaky ani vyrazky. tak drzim palce.

ayurveda

Mam cisto prirodnu kozmetiku na rozne typy pleti,ktorá pomáha .Aj s odstránením červených flakov na koži.Ak chcete,kontaktujte ma ayurveda.sk zavináč gmail.com .Sú to výťažky z rastlín a bylín zo srí lanky.

peta987

pozeram na tu AA kozmetiku a chcem sa opytat da sa dostat niekde aj v obchode ci si musim cez internet objednat??

efe

ja mám pleť tiež precitlivelú, a pomohli my jedine výrobky z prírodnej kozmetiky. V kozmetike z lekárne a drogérie, je veľa chémie aj keď sú určené na citlivú pleť. Takže skús niečo s prírodnej certifikovanej kozmetiky. Nájdeš aj v DM. A určite nech je to neparfumované.

mandolinka

S tým, že je citlivá asi nenarobíš nič, musíš si vyberať prípravky, ktoré Ti sadnú, ktoré môžeš používať. Som na tom pobobne, avšak, už som si našla vhodné prípravky na ošetrovanie pokožky. Dekoratívnu kozmetiku však vôbec nepoužívam. Nestačí len krém z vonku, je potrebné pleť vyživovať aj z vnútra. Veľmi dobrý je borákový olej v tabletkách, dlhodobo.
Pozri si výrobky AA kozmetiky na nete, určite tam nájdeš čo hľadáš.