Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako najrýchlejšie schudnúť

Príspevok v téme: Ako najrýchlejšie schudnúť
Diduš

mám 53kg a 15 rokov :( ..Potrebovala by som do leta zhodiť aspoň 10kg .. lenžee ako ?
raňajkovať som začala ovsene vločky s mliekom a nastruhaními jablakmi.počula som že to pomáha.. Len neviem či je najelpšie mať to mlieko horúce alebo studene pridať do tích vločiek ? ..Dávam si 3 polievkové lyžičky vločiek.

Inner

ked sportujes a "nic", tak potom tvoje telo takto funguje zdravo, preto ti nedovoli schudnut. Si este na chudnutie primlada, pockaj, kym dospejes. Uvidis, ako sa vyvinies, mozno na seba zmenis nazor. Nezameriavaj sa tak velmi na svoju postavu, bude ti to len ublizovat. Maj sa rada taka, aka si a pestuj si hlavne zdravie.

Diduš

Tak bude stačiť keď schudnem aspoň 5 .. na tích 48,49 kg . Chodila by som športovať do fitka lenže bívam na dedine a najbližšie mesto je dosť ďaleko. A to aby som chodievala tam každý druhí,tretí deň. By zase nebolo najlepšie... ja často krát chodievam na bicykli, korčuliach . Aj teraz na lade .. ale nič ..

Inner

no chudnutim len na bruchu nedocielis nic. Na konkretnych miestach sa schudnut neda a uz vobec nie rychlo. Pohybuj sa - kombinuj cvicenie na brucho a behom alebo bicyklom ci korculami. Ale nedrz ziadne diety. Chce to hlavne trpezlivost a systematicke cvicenie. Ale 10 kg? To je privela, nemyslis?

Diduš

Nejde o to že som tučnáá ale mám strašne velké brucho a boky. Chcem hlavne preto. Keď sedím tak to brcuho mi strašne vytrčá a to mi hrozne vadí.

Inner

a tebe naco chudnut? Mas zdravu vahu, ak nie si vysoka. Si vo vyvoji a akurat sa chudnutim len doriadis. V buducnosti ti to prizenie len same choroby a unavu. A potom si budes bit hlavu o stenu, ze si bola hlupa. Nechudni, preboha! Jedz zdravo a sportuj, dopraj si obcas aj nieco nezdrave a hlavne si daj dokopy svoje sebavedomie, lebo baba, co ma 53 kg a 10 chce schudnut, nieco celkom dobre nechape... ber to ako radu, nie vysmech...