muzsky nazor prosim

Príspevok v téme: muzsky nazor prosim
bara28

ahojte, potrebujem muzsky postoj k jednej veci - mam priatela...teda neviem ci ho este mam. nas vztah sa zacal asi pred dvomi mesiacmi... po nejakych schodzkach padla prva pusa, ktoru som inicovala ja, lebo uz viac naznakov som nepotrebovala a on sa nevedel rozhybat, co mi potom aj potvrdil...potom po dalsich niekolkych schodzkach mi napisal ze ma lubi a potom som u neho spala, vsetko bolo fajn, pekne slova, sms, telefonaty... kedze ja niesom z toho isteho mesta, cez sviatky sme spolu stravili par dni dovolenky u neho doma,kde ma v podstate pozval on a potom zrazu, ked mi bolo podozrive, uz po prichode domov, aky bol odmerany a taky nejaky nemastny-neslany som mu napisala, ze ak sa nieco deje, nech mi to da vediet a on ze asi sme zacali spolu zavcasu ``byvat`` ze mu pripada, ze on sam nema na nic cas a ze by sme mali spomalit...to mi napisal tuto nedelu...ze ma chaos v praci, mimo roboty tiez kopu zaujmov, ktore nemoze odlozit a tak... ale ze prenho nic nekonci... ja to nechapem... vytratilo sa vsetko co citil.. ja mam 28 a on 33 a je rozvedeny, dieta v opatere matky... a poznamky typu, ze ja som sa vrhla nanho a mam co som chcela boli v poslednej dobe pravidlom...
tak co to ma znamenat...aky mate nato nazor.. lebo ja v tom mam hokej...

bara28

doubledog

spomalit, sak dobre... ale na bod 0..?? sak on sam sa mi ani neozve... nezaujima ho co je so mnou... nic.. to neni cudne..??

AdamKrt

a stretnut sa s nim a porozpravat...no ked mu vyda volakedy volaky cas, tak hadam sa mi to podari...

bara28

mam to skoncit... postavit ho pred hotovu vec...?? ulavi sa mu...? lebo ja sa takto len trapim a on so mnou komunikuje len ze ma vela roboty a bla-bla-bla...
nech sa to zbytocne nenatahuje..??
lebo on mi k tomu napisal este ze mam byt trpezliva, ze mozno sa mu to uprace casom... ale co ak nie...??
keby aspon viem, ci aj sa aj city zmenili... nato mi neodpovedal... nema ani gule nato, aby mi to povedal do oci... len cez sms... ved takto dvaja dospelí ludia nemozu riesit problemy...