mam taky problem... moja mama mi neveri, ze som panna... mam 16rokov, zachvilu 17 a na gynekologickom vysetreni som este nebola... chcem jej dokazat, ze opak toho co si mysli je pravda... chcela by som vediet, ze ci mozem ist za lekarom, aby ma vysetril a poprosila by som ho o nejake lekarske potvrdenie.. dalo by sa to?... alebo co mu mam povedat?... nebude divne prist za nim prvykrat a to preto, ze potrebujem potvrdenie o panenstve? co si myslite?.. vdaka za odpovede :)
Potvrdenie o panenstve
a len daj pozor aby si nenarazila na gyndoša ktorý ta panenstva zbaví, ako moju kamarátku, ževraj omylom on si len nevšimol a to mu aspon trikrát povedala že je ešte panna
a urob to čo ti radí lioness a nie sa tak ponižovať, hoci sa jedná o tvoju matku, ved čo ked nebude veriť ani doktorovi? povie ti, že si ho ukecala a čo ja viem čo, niektoré matky sú zvláštne
mozes tam ist s matkou a povie jej to lekar sam ak si to budes ty zelat
myslím si, že by si si hlavne mala pohovoriť s mamou a prísť na koreň problému - a to taký, že prečo ti neverí. podľa problém je to, že ti neverí a nie to či si alebo nie si panna.
zisti kde sa stala chyba a pohovorte si o tom, žiadna návšteva u gynekológa ti vzťah s mamou nezmení to, že ti nedôveruje...