Chcem sa opytat ake tampony pouzivate a ake su najlepsie ??? :) myslim znacku..dakujem :)
Ake tampony pouzivate
ob pouzivam od zaciatku, mala som parkrat ria, nic moc, tampax onicom, a ziadne parfumovane by som si nemohla dat, inak by som mala urcite vytok alebo kvasinky. vseobecne nic parfumovane nepouzivam. ale kotex spokojna rovnako ako s ob...
tampaxi neodporúčam pretože je to ako vata daná do rolky... jednoducho nič to nezadrží .... to je môj názor... ja som začala s Kotex.... s mini tie su malinké a sú vhodné ak začínate potom neskôr normal ak máte torškku silnejšiu meštruáciu alebo super... teraz som prešla na Naturela a tie su tiež fajn a aj príjemne vonaju.... tak trega si vybrať... a mala som aj ob.... ale tie mi hned pretiekli a to som mala normál... takže u mna nespravili dojem
no ja by som chcela s nimi začať, konkrétne s tampaxmi, alebo s inými čo sú s aplikátorom, ale tie tampaxi nie a nie dostať u nás
ja v tmaponoch nevidim velky rozdiel, mozno ze tie lacne obycajne su take ze nasiakuju nerovnomerne alebo sa stane ze pretecie trochu aj ked nieje cely nasiaknuty, a pouzivam ake dostat v drogerke prave