Pacia sa mi starsi muzi v mladom veku - vas nazor

Príspevok v téme: Pacia sa mi starsi muzi v mladom veku - vas nazor
katkaznitry

Mam 17 a pol roka. nikdy som nemala chalana. napriek tomu citim, ze moj rovesnik nie je to co hladam. pritahuju ma aj starsi ako som ja, muzi vo veku 26 trebars aj 28 rokov. neviem cim to je. pritahuje ma totiz nieco viac, alebo ako by som to spravne vyjadrila..zda sa mi totiz ze chalani (a nie len) v mojom veku riesia uplne hluposti, bavia ich uplne hluposti, piju, fajcia..a mna to prave nebavi, ako keby som hladala hned takto z hurta vazny vztah. neviem ci je to v pohode. samozrejme uz sa mi pacili asi dvaja traja chalani. ale vzdy sa to skoncilo sklamanim a mozno aj prave to ma nasvedomi ze ma to posuva k tomu, co tu pisem, co citim.

zda sa mi aj, ze ked idem po ulici a nahodou sa pozriem na nejakeho starsieho muza, opatuje moj pohlad a zahladi sa mi do oci. mozno si to namyslam, ale nieco take u mojich rovesnikov sa mi stava len velmi malo.

moji znami hovoria, ze sa nespravam ako typicka pubertiacka. ked je na to prilezitost, dokazem sa so starsimi dobre porozpravat. len nie vzdy je to tak ,pretoze nie kazdy (aj chlap) by bol ochotny sa vazne rozpravat s takou mladou babou, ako som ja, pretoze su tu tie predsudky - mlada,pubertiacka = hlupa,nedozreta. preto sa aj bojim ,ze este dlho si normalny vztah nenajdem. netvrdim ze som vyzreta a psychicky som dospela, pisem len to, co citim...
myslite si ze je to v pohode? ze ma to prejde? ze je to len nejake obdobie?? co to moze mat na svedomi? dakujem za vase nazory

ps: mozno to znie cele hlupo vzhliadajuc k faktu ze som ziadny vztah este nemala, ale je to jednoducho tak....

ta3

dievcata, nie je na tom nic zvlastne alebo nenormalne, myslim, ze je to dost bezne a myslim, ze to tak trochu moze suvisiet so vztahmi k Vasim otcom, mam odpozorovane, ze dievcata, ktore vyrastali bez otca, alebo s otcom, ktory nemal nebol velmi laskavy, inklinuju k starsim chlapcom, akoby hladali ochranu, istotu, pretoze toho u rovesnikov nenajdu

Aja02

AdamKrt: Ja som si toho vedomá. Veď ja sa nikde neponáhľam. Veď mám len 16 a mužov je dosť. Dokonca života si ich ešte užijem až až. :)

nyky20

Ahoj Adam : )

A tak je to síce pravda že takých je väčšina ale ked som mala myslím že 17 tiež sa mi tak trošku páčil jeden mal pomaly 35 rokov a tiež viem že nechcel nič zlé alebo ma iba využit. Ale nepokračovalo to koli dialke. Viem to preto lebo sa sem tam aj teraz stretneme a pekne pokecáme. On už má myslím frajerku o dva roky mladšiu ( od neho nie odo mna : D ) a klape im to. Ale tiež sme sa o tom už rozprávali že nemohol sám uverit že sa mu vtedy páčila 17 ročná a že si pripadál ako úchyl : )

nyky20

Baby ešte dobre že existuje net : )V minulosti som sem moc nechodila a už vobec na forum : ) Som si myslela že taká čudná som len ja, som rada že som v tom neni sama : D

AdamKrt

Aja02:

no, lenze v Tvojom veku mas s muzmi problem. Totiz normalny chlap si nebude nabalovat 16tku... Bez urazky, ak totiz to neni pripad, ze ma rad mladucke pipenky, ktore by rad len pretahoval. Tento typ urcite najdes velmi casto.

Viem si predstavit, ze mladej babe taky chlap nahovori hocico i vztah, nejaku dobu to s nou bude tahat a potom frnk...

katkaznitry

tak toto vsetko uplne sedi aj na mna co pisete baby :D .... aj mna chceli zoznamit s niektorymi "kamaratmi" no bola som zdesena, nie doslova, ale skor aj pobavena :D lebo uz na prvy pohlad som si tu kombinaciu nevedela predstavit.

nyky20

No ja som bola opitá raz v živote a to sa podarilo spolužiačkam posledný den v škole ( pred akademickým týždnom - ked sme nosili tablo ) a myslím že mi ešte na velmi dlho stačilo. A to ma opili takým štýlom že som ani o tom nevedela. Nalievali mi to do džusu : ) a tam to ani cítit nebolo : D

elsa5.5

kat,ja to chápem jednoducho ťa priťahujú muži skúsenejší,vyzretejší,tak troška už vedia čo chcú od života,,otázne je či by si si s takým mužom rozumela ty,lebo vekový rozdiel je veľký,on už má čosi za sebou a ty si na začiatku,za pokus to snád stojí.

Aja02

Mňa už tiež neriešia. Iba občas spolužiaci nechápu ako je možné, že nepijem. Už neriešim. :-D Ale ja si veľmi rada pokecám zo svojim rovesníkmi, ale vzťah si s nimi predstaviť neviem...

nyky20

No ja keby som mala písat čo všetko mi kamaráti hovorili ale teraz maju utl už si na to zvykli : ) A majú zákaz ma z niekým náhodne zoznámit. Pár krát som skoro umrela aké tipy mi chceli dohodit. A vždy to bolo náhodné stretnutie ak chápež : )