smola na mužov

Príspevok v téme: smola na mužov
biela mačka

Dobry den, zacnem od mojho detstva. Nebola som pekna, nosila som okuliare s ramami tzv popolnikmi a tak spoluziaci si zo mna utahovali a bola som okuliarnik indicky alebo lochness.Napriek tomu som uz ako 13 rocna tuzila po priatelstve s nejakym chlapcom. Nikoho sa mi nedarilo si najst ani na gymnaziu a ked som pocuvala zazitky spoluziacok, som vzdy zosmutnela. A cas plynul dalej, stale som bola sama aj pocas studia na Obchodnej akademii. Zoparkrat som bola v lete na dovolenke v zahranici, ani tam ma ziadny muz nebalil. Aj som ucila sukromne nemcinu, chodievala som do bytov, ani tam nebol jediny naznak, ze by bol zaujem aj o vztah. Ja som prva nezacala, pretoze som bola poctiva a velmi som sa za to hanbila. Nakoniec som zacala hladat parterov cez zoznamku.
Konecne, ked som mala 28 - teraz mam 37 - som stretla jedneho, s ktorym som si dala prvu pusu!!!!! az taka stara a konecne som prisla o panenstvo. Chodili sme spolu 7 rokov a rok sme boli manzelia (vlastne este sme, ale budeme sa rozvadzat) A preco k tomu pride? Moj manzel ma iba jednogarsonku. To by az tak nevadilo. Ale ked som bola u neho - dva trikrat tyzdenne, tak radsej dal prednost facebooku, pokeci, pripadne si nieco instaloval na pocitaci a ked som mu povedala, ze nieco chcem, jeho reakcia bola - Hlavne, ze sme spolu. A ked som ho zacala zvadzat, tak sa cudoval, ze co robim. Inak ani v manzelstve sme spolu nebyvali, pretoze mi bolo smutno, ze manzel radsej komunikuje s ludmi na facebooku ako so mnou. Naco by som sa k nebu stahovala, ked aj tak by som pozerala stale na jeho chrbat? Jedneho vecera, som manzelovi povedala, ze ked sa mi nebude venovat, dam navrh na rozvod a on sa nahneval, ze som trapna.
Takisto aj na dovolenkach bol sex viac z mojej iniciativy. Alebo mal take reci, ze pojde radsej behat alebo posilovat, lebo pri tom schudne a pri sexe nie. Brali sme sa v oktobri predminuly rok. Na svadobnej ceste sme neboli, ale manzel bol niekolko vikendov sa lyzovat - chytilo ho to az v manzelstve - bud sam isiel alebo s nejakym kamaratom z pokecu. Vravel, ze nema peniaze na svadobnu cestu, lebo vela ho stala oprava auta. A na lyze a lyziarske vikendy peniaze ma? Tiez sa bol potapat, aj na to si peniaze nasiel.
Pomaly som si uz zacala od sexu odvykat, no sklamalo ma, ked mi povedal, ze ja som zla na ludi a vraj to, ze ma vyhodili z prace (zo skol som odchazala sama a z jednej firmy som odisla v skusobnej dobe, dovod mi neoznamili), je iba moja chyba. Vraj sa vtieram atd. To bolo par dni pred jeho narodeninami. Mne to doslo tak luto, ze som mu ani nezavolala, ze mu prajem vsetko najlepsie. Tak teda mi poslal mail, ze sa chce rozviest a navrh poda on. Tak mi z toho siblo - to zanedbavanie a kritika mojich vlastnosti, ktore vobec nemam. Ja sa totiz nevtieram k nikomu, skor sa drzim v ustrani od ludi. Siblo mi a dala som si jeden inzerat. Znel sice dvojzmyselne, ale ked sa mi ozval nejaky uchylak, tak som neodpisala. Zoznamila som sa s jednym o nieco mladsim. Bol mi sympaticky a ja zo samej radosti, ze konecne daky chlap sa o mna zaujima, som s nim nieco mala. Potom mi dotycny povedal, ze chce iba sexualny vztah. To ma tak vytocilo, ze som hned nereagovala, ale poslala som mu par milych sms. A on potom zareagoval, ze teda uz mi nikdy neodpise. Keby to bol hocikto iny, kaslem na to. Ale tento sa mi pacil, preto ma to velmi sklamalo. A stale sa mi paci, ale viem, ze ja jemu nie, inak by mi nenavrhol iba sex. Zadany nie je - aspon som to nezistila. A ja sa pytam? Co som urobila take zle, ze mam smolu na muzov? Prvy sex som mala ako 28rocna, manzel (prvy partner) prestane mat zaujem o sex po roku ci dvoch od zoznamenia sa. A ked stretnem druheho, ktory vyzera, ze by mohol byt v pohode, tak ten chce naopak len to jedno. Teraz som v stave, ze sa sice snazim zoznamit s nejakym muzom, ale vnutorne ziadnemu neverim. Inak uz som pekna, zo skaredeho kacatka vyrastla labut. Vdaka za vysvetlenie a rady.

biela mačka

Ja som si dala inzerát, že učím nemčinu a napísala som ho tak, aby som prilákala mužov. S dotyčným som sa stretla tri razy a mohol si všimnúť, že aká v skutočnosti som. K "incidentu" došlo teda na štvrté stretko. Teraz ak budem poznať nového muža aj pol roka, budem sa báť mu dať, aby som nedopadla rovnako ako s týmto hajzlom.

sabynka

biela mačka

Vieš, čo by si mala robiť? Začať rozmýšľať a konať ako dospelá 37-ročná žena, lebo z tvojich príspevkov som mala najprv pocit, že si ešte nezrelé decko - až kým som si nevšimla tvoj vek.
Ak sa ti to naozaj stalo..ok, v poriadku....bohužiaľ mala si smolu a natrafila si na pakov - najprv na tvojho manžela a potom aj na toho druhého. Hold smola, poučím sa z toho a idem ďalej. Ale načo si kontaktovala jeho rodičov??? Čo s tým majú oni? A zo srandy si dávať inzerát, že máš záujem o sexuálny vzťah??? Tak sa ti ozval taký, ktorý mal rovnaký záujem...neviem, čomu sa teraz čuduješ a čo to stále rozoberáš???
Ako napísala Sue - problém je v tebe....

AdamKrt

biela mačka:

urobme si sumarum, ako som sledoval Tvoj problem, ci ho vsetci dobre chapeme. Mas problem s exmanzelom, hladala si si novy vztah. Pritom si si podala inzerat, kde si mala DVOJZMYSELNE narazky. Ozval sa Ti clovek, ktory sice neni ziaden vykvet cnosti, ale BOL NATOLKO FER A UPRIMNY, ze Ti na Tvoj dvojzmyselny inzerat odpovedal priamo, ze chce sexualny vztah. Ty si nechcela, este Ta to urazilo /po tom, co ti to povedal/. On pochopil, ze to nechces a robila si si z neho svandu, tak si dal odchod. Ty si ho obtazovala, ze sa Ti ma ospravedlnit za to, ze si Tvoj inzerat zle vysvetlil, pretoze sama si ho divne napisala. Videl, ze si divna, tak sa Ti radsej ani neozval. Nie, ze by si to nechala tak, ale vrtas sa v tom dalej, ze co Ty si urobila chybu a dala vzniknut nedorozumeniu, prenasledujes chlapa... Este si tu tusim pisala, ze keby sa ozval, nejak si sa na neho namotala, ze ktovie co by este bolo. Prezentujes sa tu, ze ho nechces, ale mas taky zaujem, ze keby povedal ano, skocila by si po nom. Ved nedavno si pisala, ze by si pristala potom uz aj na ten sexualny vztah. Naviac do toho vsetkeho si zacala angazovat aj jeho rodicov, ked si nedostala svoju hracku...

Ty sa divis, ze si mala v manzelstve problem a ze ten chlap si mysli o Tebe, ze si divna ??? Zamysli sa, ze ten novy skoropriatel Ti vlastne nic neurobil. Ty si zapricinila situacia, on Ti povedal vsetko priamo a ked si ho odmietla, on to akceptoval. Ty sa hras na urazenu, pre to co si sama zapricinila. Prepac, ale pripadas mi ako male dieta, ktore nevie co chce, ale neprestane, kym to nedostane...

biela mačka

Ale mne sa to naozaj stalo, tak čo mám robiť? Zavolať tomu hajzlovi priamo? Veď on je psychicky narušený takisto ako jeho rodičia. Dnes mu zavolám a zajtra mi príde predvolanie.Ale ako inak sa mám dozvedieť, prečo mi to urobil?

sabynka

biela mačka

...len skopírujem, čo som už napísala v tvojej druhej téme " Kde nájsť normálneho muža? " a hodí sa to aj sem ...a síce:
"Sorry, ale toto je už asi 2. alebo 3. téma od teba, ktorú som čítala a stále sa nemôžem zbaviť pocitu, že tu niečo nehrá....buď si vymýšľaš ( čo by bolo zlé), alebo si nevymýšľaš ( a to je ešte horšie)...."

biela mačka

Bolo to tak, ako som napísala. Ale som rada, že nič medzi nami nepokračovalo, lebo takto ješitný partner ako je on, je hotová katastrofa. Len aby sa potom jeho rodičia nečudovali, keď ich synčeka predvolajú na súd za znásilnenie od nejakej šikovnej ženy. Keď žena dobre zahrá, že ju znásilnil a sa tam rozplače a on bude tvrdiť, že k tomu nedošlo, komu asi uveria?

Suee..

a co s tym maju jeho rodicia?co ma 15 rokov?
pre jedno blbe ospravedlnenie,ktore si nedostala a bohvie ako to cele bolo mu zelas to co si napisala?hanbi sa...si strasne divny clovek

biela mačka

Inak mi sme si s amnželom nerozumeli aj v iných veciach, napríklad sa robil moc múdry a keď sme niekedy mali konflikt, väčšinou k tomu dodal: "Vidíš, čo si spôsobila?" Aj teraz dáva vinu iba mne. :-( Teraz k tomu druhému. Uvedomila som si, že s tými škaredými sms som to veľmi unáhlila. Lebo ja som mala divný text inzerátu. Aj keď!!! pri tých pár stretnutiach mohol zistiť, že nie som žiadna maniačka na chlapov. Teraz mi je to ľúto, aj sa mi stále páči, ale za nič na svete mu to nepoviem a keby som sa aj dodatočne ospravedlnila, vlastne by som ukázala svoju slabosť. Takže len treba veriť, že sa nájde niekto ďalší.

biela mačka

Môžu mi tie rady pomôcť v novom vzťahu. Ale toto manželstvo skončilo. Manžel si totiž nechce priznať jedinú chybu a skrátka - radšej mi poraďte, čo mám robiť, aby som nestretla podobných mužov ako týchto dvoch. Manžel sa ku mne správal ako k vlastnej sestre. :-( A ten druhý - ... je síce po 22:00, ale načo sa vulgárne vyjadrovať.