Som s nervami v koncoch, praca, skola, rodina, existencne problemy, sebaucta, nenavist... uz to nezvladam a vcera som sa po treti krat psychicky zrutila, proste to dolahlo, pustila som z ruky veci a rozplakala sa pred vsetkymi. neznesem uz ani v telke ked sa ludia hadaju nebodaj kricia po sebe, som z toho nervozna, v noci sa budim, nezmyselnost uciva v skole, zabomysie vojny v praci (nie som akter, len musim pocuvat), uz sa neviem ukludnit nicim. nemam chvilku casu ale to by nevadilo keby robim aspon nieco dolezite. som jak v cudzom svete, kazdy cosi po mne chce, vsetko ide rychlo, samy konzum, kvantita, tituly, peniaze, odmerani ludia....mam pocit ze nemam co v tomto svete hladat. keby je to na mne tak idem kdesi na dedinu pri hory ovce past, nepotrebujem nadpriemerny plat, len aby som vyzila vklude a mala hlavne pokoj v dusi. ale to je jedno, prosim poradte mi niake lieky z lekarne. k psychologovi nechcem ist, len niaky lieky na ukludnenie, ustalenie, mensiu citlivost.
dakujem (22r.)
Psychicke zrutenie
kup si sirup novopasit ten je dobry a persen je tiez vyborny, ale najlepsie by bolo zmenit svoje myslenie, lebo od neho sa vsetko odvija, ano tato doba je tazka, velmi tazka a preto treba trenovat svojho ducha. ja sa uz nad nicim barz nerozhadzujem, snazim sa nicomu nepripisovat velku vaznost. pokial nejde o zivot nejde o nic. kazdy sa niekde ponahlame. do prace z prace v preci. skus si vypnut TV, Radio a citaj nejaky knihy. fakt odporucam knihu zazrak vasho ducha a od mika waltariho - Jeho království. tato kniha mi ukazala smer k jezisovy a od vtedy som zacal menit myslenie a postoj a je to lepsie. vela stastia prajem.
Neviem,či ti pomožu lieky,lebo píšeš same negatívne veci,ale niekedy je tažké mysliet pozitívne.U mna teraz ,ked je zima hmla a tiež mám toho vela a tiež som mala taký stav v práci.Tažko je mysliet stále pozitívne,ale neviem či ti pomožu iba tie lieky,ak máš taký prístup...tiež by som asi išla niekde do lesa na chalupu bývat niekedy,prečo od toho všetkého...ja mám25r