Ahojte rozmýšľam nad brazílskym keratínom, rada by som si dala moje kučeravé, krepovité vlasy aj vyrovnať ale čo viem tak to stojí okolo 200euro a to je pre mňa hrozne veľa. Tak by som chcela vyskúšať aspon masku brazil keratín, tá stojí 25 euro aj to je veľa, ale keby som mala mať zdravšie vlasy skúsila by som to. Takže nemáte niekto skúsenosť s použitím takejto masky doma? lebo tieto masky sa používajú aj na domáce použitie, majú vyživiť vlasy...
Brazílsky keratín masky, šampony, kondicionery
Ahojte pocujem o tom asi prvy krat ale chcem sa spytat mohla by som si to dat aj na vlasy kt.sa dost mastnia teda vlasy si musim zmyvat kazdy den.potom samozrejme ci sa to moze dat aj na vlasy ked mi dost padaju a hlavne ich mam aj dost riedke neublizimi to este viac?alebo naopak pomohlo by mi to?Vlasy mam v podstate take riedke lebo mi padaju no podchytila som to Revalid tbl a pomahaju mi vlasysa mi sice mastnia kazdy den ale co sa tyka koncov tie mam uase vysusene a znicene ale to je asi uz tym ze mam vlasy tiez vlnite az krepovite dakujem za rady.A este neviete kde to robia v BA?
Ahoj holky! Chtěla bych se zeptat: 1. Od kuď jste si obědnávaly Brazilský Keratín? 2. JakOu značku? 3. Kolik to stálo? 4. Jaký je účinek, efekt? 5. Lze tuto procedůru bezpečně aplikovat i doma?
Děkuji moc za odpovědi zkušených!
P.S. Bydlím na Slovensku, takže počítám s eurem, popř. slovenským trhem...
Děkuji moc! Papa
Ahojte, mam od narodenia silne vlnite vlasy, ako som objavila zehlicku, stale ju pouzivam a k tomu si ich este prefarbujem na blond, takze si viete predstavit ako su suche a ako sa lamu. Dala som si ich aj trvale vyzehlit,bolo to dobre, ale vlasy sa trosku znicili.Chcem mat dlhe vlasy a moj problem je, ze sa mi strasne lamu konceky, tak nemaju ani sancu narast. Na stranke o hyperzlavach som nasla ponuku na brazilsky keratin, tak som si kupila dva kupony a vyskusala som to. Daco uzasne :) fakt odporucam, ale musite pouzivat BK sampon a kondicioner, lebo inak sa to rychlo vymyje. Mam to od zaciatku februara a stale su vlasy dobre. Musim ich samozrejme zehlit, ale to len ked si ich umyjem a zehlenie trva takych 5 minut. Po celu dobu vydrzia pekne leskle rovne bez ohladu na pocasie. Takze vrelo odporucam.
bibba
BK vydrzi vo vlasoch cca 3-4 mesiace, bio keratin o nieco kratsie. Za tuto dobu narastu vlasy v priemere o 4 cm. Takze odrastanie a spatne vlnenie sa vlasov je prirodzene a nie je vidno kontrast. Okrem toho, po tejto dobe sa nevymyje na 100%, takze efekt lesklejsich vlasov moze trvat aj dlhsie.
Pri prilis kuceravych a pevnych vlasoch je vyrovnanie trochu slabsie, mozno tak na 80-90%, co je vidno az po prvom umyti. ale stale je to velmi pekne a vlasy su podstatne lepsie a hebkejsie, kedze su regenerovane.
BK odporucam kazdemu, kto si vlasy casto zehli, ci uz ich ma prirodzene vlnite, krepovite, znicene po odfarbovani atd. Naozaj je to uzasna vec, za ktoru dakujem tomu, kto ho vynasiel.
.
a ak niekomu aj ostali rovne, tak ked sa vrati kuceravost alebo vlnitost naspät, tak akym sposobom? vyrastaju tie brckave vlasy, alebo sa "zbrčkavievaju" celé a postupne?
Ahojte,
Rada by som prispela na tuto temu.
Brazilsky keratin (BKT) musi byt kvalitny, ak chcete, aby mal zelany efekt. Ak si ho kupite cez e bay, riskujete nielen vlasy ale aj zdravie. Aku taku istotu mate, ak Vam tuto sluzbu urobia v salone. Idealne na odporucanie niekoho, kto uz to ma za sebou.
K ucinkom BKT. Tato kura regeneruje a vyrovnava vlasy bez narusenia struktury vlasu.( K tomu dochadza pri chemickom vyrovnavani vlasov.) BK sa prirodzene vymyva z vlasov po dobu cca 3-4 mesiacov po aplikacii. Opakovat sa moze kedykolvek na celu dlzku vlasov. Pouzivat treba sampony bez chloridu sodneho. Zo svojich skusenosti mozem potvrdit, ze to nemusia byt sampony specialne vytvorene pre BKT.
BKT Vyrovnava vlasy na 80-100%, v zavislosti od struktury a stavu vlasov. Zoslabeny ucinok ma na nefarbene a inak chemicky nenarusene vlasy.
Kvalitne kury obsahuju male mnozstvo formaldehydu, ktory sluzi ako konzervant ucinkov. EU povoluje 0,2 %. Pri kupe treba davat zvyseny pozor na obsah tejto rakovinotvornej latky.
V sucasnosti uz prichadzaju na trh i keratinove kury na organickej baze, ktore neobsahuju ziaden formaledhyd ci ine nebezpecne latky, mozu sa aplikovat i tehotnym a dojciacim zenam alebo detom, avsak maju kratsi ucinok, cca 2 mesiace.
crazy 81- 250 EUR je uz fakt vela! Kvalitny brazilsky keratin Ti urobia aj podstatne lacnejsie. Netreba chodit do znackovych kadernictiev ani niekde, kde si vypytaju taku vysoku cenu.
Rada odpoviem na akekolvek dalsie otazky.
Prajem pekn den.
Karin
Nemá,nikto skúsenosť nákup cez ebay??Ak áno,ktorý druh keratínu ste si vybrali a boli ste spokojné?
v tomto salone su velmi pristupne ceny na vsetko,mily kolektiv a nemusite sa dopredu dlho objednavat :-)
-odkaz odstránený-