Sewaste.. newiete niektoo: ze mam piercing v pupku uz 2 tyzne.. aa ta vrxna gulicka sa mi lepi do ranky, tedaaa noo ta chraticka, ked to tak mozem nazvat sa mi prilepi o tu gulku.. newiete, mozem si to dat cim skor vymenit za banan s dlhsiou tyckou?? bo piercerka mi povedala, ze si ho mozem vybrat az ked sa uplne zahoji.. ale takto sa mi akurat tak spravi jazva a nezahoji sa mi to nikdy, pretoze pri kazdom cisteni si ja tu chrasticku musim oddelit od tej gulicky.. pls pomoooc!! dikess
Piercing (hlavne v pupku)
no ja som si ho dala v cera,prepichnutie trvalo asi 1 minutu a nebola to ziadna bolest.
Ked si kupis sperk tam kde ti to budu robit vydeta to 250 a ceny tam maju rozdne.Ked si kupis sperk niekde inde spravi ti to za 500...ceny sperkou su rozdne od 300 po 1000 a viac
mna to nebolelo..akoze jasne ze to bolelo ale je to len chvilka a odhodlavala som sa na to asi rok a teraz ked ho uz mam som stastnaa a nechaem coho som sa bala :) takze odporucam...a mam ho asi len nieco cez tyzden a uz ma vobec neboli ani nic len ked ho nahodou zachytim o nieco..aa tiez nechapem tomu s tou slanou vodou
babuše, a velmi vás to bolí? Ja tiež rozmýšlam, mne sa to straaašne páči. Chcela by som si to čím skor dať, nech možem cez leto aj na kupko chodiť. A pls. koľko to približne víde Sk. Písali rôzne sumy, od 1000,- aj vyššie. No v tom kamboo-tatoo je, že prepichnutie 250,- keď si u nich zakúpim šperk. A koľko stojí ten šperk.
No a to vyplachovanie morskou soľou, to normálne iba naleješ na piercing? Tak tomu mám rozumieť?
ďakujem
ajoj,ja sice pierc uuz nemam, ale ked osm mala, cistila so si ho stale antibakterailnym mydlom a prelievala morskou solou z mrtveho mora z lekarne rozpustenou vo vode..a pri tom pohybovala piercom hore dole..ale nikdy nie nasucho..a ono s ati to bud evelmi dlho hojit a ta chrasticka s ati tam urobi vzdy..ono to nie je chratsicka, ale zachnuty vytok, co ti vyteka odtial...sa ti vytvara kanalik vo vnutri a staci najmensi pohyb a zachytenie a zaboli to...a spusti s amozno aj trochu krvicky..takz en atoto bacha a samo sa nikde mimo vane doma nekupat ...aspon mesiac.