Piercing (hlavne v pupku)

Príspevok v téme: Piercing (hlavne v pupku)
baabika

Sewaste.. newiete niektoo: ze mam piercing v pupku uz 2 tyzne.. aa ta vrxna gulicka sa mi lepi do ranky, tedaaa noo ta chraticka, ked to tak mozem nazvat sa mi prilepi o tu gulku.. newiete, mozem si to dat cim skor vymenit za banan s dlhsiou tyckou?? bo piercerka mi povedala, ze si ho mozem vybrat az ked sa uplne zahoji.. ale takto sa mi akurat tak spravi jazva a nezahoji sa mi to nikdy, pretoze pri kazdom cisteni si ja tu chrasticku musim oddelit od tej gulicky.. pls pomoooc!! dikess

ZuziP

no ja som si ho dala v cera,prepichnutie trvalo asi 1 minutu a nebola to ziadna bolest.
Ked si kupis sperk tam kde ti to budu robit vydeta to 250 a ceny tam maju rozdne.Ked si kupis sperk niekde inde spravi ti to za 500...ceny sperkou su rozdne od 300 po 1000 a viac

mamba

mna to nebolelo..akoze jasne ze to bolelo ale je to len chvilka a odhodlavala som sa na to asi rok a teraz ked ho uz mam som stastnaa a nechaem coho som sa bala :) takze odporucam...a mam ho asi len nieco cez tyzden a uz ma vobec neboli ani nic len ked ho nahodou zachytim o nieco..aa tiez nechapem tomu s tou slanou vodou

in

babuše, a velmi vás to bolí? Ja tiež rozmýšlam, mne sa to straaašne páči. Chcela by som si to čím skor dať, nech možem cez leto aj na kupko chodiť. A pls. koľko to približne víde Sk. Písali rôzne sumy, od 1000,- aj vyššie. No v tom kamboo-tatoo je, že prepichnutie 250,- keď si u nich zakúpim šperk. A koľko stojí ten šperk.
No a to vyplachovanie morskou soľou, to normálne iba naleješ na piercing? Tak tomu mám rozumieť?

ďakujem

veronika

ajoj,ja sice pierc uuz nemam, ale ked osm mala, cistila so si ho stale antibakterailnym mydlom a prelievala morskou solou z mrtveho mora z lekarne rozpustenou vo vode..a pri tom pohybovala piercom hore dole..ale nikdy nie nasucho..a ono s ati to bud evelmi dlho hojit a ta chrasticka s ati tam urobi vzdy..ono to nie je chratsicka, ale zachnuty vytok, co ti vyteka odtial...sa ti vytvara kanalik vo vnutri a staci najmensi pohyb a zachytenie a zaboli to...a spusti s amozno aj trochu krvicky..takz en atoto bacha a samo sa nikde mimo vane doma nekupat ...aspon mesiac.