Ahojte ! :-)
Prosím Vás, používa niekto kozmetiku Essence z lekárne, akú sú na ňu ohlasy, sedí Vám ?
Mám z nej púdrový make-up a je super, tak by som sa chcela spýtať, či aj ostatné výrobky sú rovnako dobré.
Ďakujem vopred. :-)
Kozmetika Essence
Adushka : Super ! Ďakujem za info !! Len škoda, že som to u nás nevidela.. Budem sa ešte musieť popýtať. :-))
ma.. aj tiene na oci, laky na nechty, ruze lesky ceruzky, linky na oci atd.. :)
Papaja: Nie je zač. :-)) Essence je fakt veľmi dobrá kozmentika. :-))
Kiki : Hej ? U nás iba v lekárni a pásiky stáli 1,80. A sú naozaj dobré a aj voda je fajnová. :-))
Ozajte baby, má táto kozmetika a nejaký iný rad či iba tento ?
ahojte baby..ja som tie pasiky na nos videla v tescu a tam som si kupila aj cistiacu pletovu vodu a je velmi dobrá...stála okolo 2 eur
baby diky moc,pozriem to,na tie pudre aj make upy boli dost dobre ohlasy
tie som neskusala,lebo som ich nikde nenasla :-/ ale ak na ne natrafim tak urcite vyskusam :)
Jáj, nepochopila som, prepáč. :-))
A neskúšala si tie náplaste na nos od Essence proti čiernym bodkám ?
tie laky sa v lekrani nedaju kupit.. to ma iba tak napadlo ze ich mam :) su z DM.. a na cierne bodky neviem ci to ucinkuje. to skor vysusa vyrazky :)
Aďuška : Nočný gél som ani ja neskúšala, nevieš či nepomáha aj na čierne bodky na nose. Ja akné nemám, ale sem - tam len tie čierne bodky.. :-)
Aj laky na nechty, to som popravde ani nevedela, že sa dá v lekárni kúpiť, ja ak teda nejaký mám tak poväčšine z Avonu..
Papaja : Ja som Essence videla zatiaľ iba v lekárni a to tiež nie v každej.. Ten penový make-up, ktorý mám ja - Essence PureSkin stojí presne 3,69 a púder Essence PureSkin o 20 centom menej myslím. :-)
Ďakujem za príspevky dievčatá. :-))
papaja: ano da sa zohnat v lekarni.. je to taka sada proti akne. a ten puder sa mi zda ze stoji okolo 3 eur.