Prejdem rovno k môjmu problému...Doteraz som sa davala strihať na kratko a už asi rok si nechávam rasť vlasy.Problem je že moje vlasy su veľmi HUSTE a skoro vobec KUCERAVE.No proste hroza...Ked ich vyfenujete tak dobre ze niesu meter do vysky.Ked si ich nefenujete tak vam uplne vyschnu po takych piatich hodinach.Ked sa naklonite a date sa spat vyzerate ako Saxana...Ked si ich zehlite tak minimalne 30-40 min. aby boli normalne zdoraznujem normalne nie vyzehlene.Takže prosim poradte čo mam s nimi robit ci neaky sampon na rovne vlasy alebo rychlesi rast(na to som sa rozhodla skusit zihlavovy sampon tak uvidim ci zaberie) alebo ako si mam urobit uces.Dakujem a pre baby co si myslia ze jake je super mat kucerave vlasy budte radi ze ich mate normalne!
Husté vlasy! Čo s nimi?
aj ja som mala tento problem, ale nie je to ziadna katastofa, potrebujes dobry strih a preriedit vlasy. chod k sikovnej kadernicke, popytaj sa kamaratok a urcite si pomoze. tieto prirodne sampony mi na objeme skor pridali, neviem preco...asi odlahcuju vlasy. teraz pouzivam sampon, kondicioner a aj masku tak raz za tyzden plus balzam, kt. sa viac nezmyva a je to ok. mozno sa niekomu zda, ze vlasy zatazujem, ale moje vlasy to potrebuju :D
teraz vyzeraju super, su hladke na dotyk a dostavam na ne same komplimenty. len keby neboli tak nehorazne tazke. naposledy, ked mi ich kadernicka umyvala, a zvihla ich hore mokre, hovori, ze ma lutuje nosit to na hlave, lebo ze takto maju aspon 3 kila :D
opisujes presne mna spred roku,roku a pol..vtedy som mala neskutocne huste vlasy.Co by som dala za to,aby sa tieto casy vratili:(.Teraz ich mam riedke z farbenia:((