Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Husté vlasy! Čo s nimi?

Príspevok v téme: Husté vlasy! Čo s nimi?
petrusa

Prejdem rovno k môjmu problému...Doteraz som sa davala strihať na kratko a už asi rok si nechávam rasť vlasy.Problem je že moje vlasy su veľmi HUSTE a skoro vobec KUCERAVE.No proste hroza...Ked ich vyfenujete tak dobre ze niesu meter do vysky.Ked si ich nefenujete tak vam uplne vyschnu po takych piatich hodinach.Ked sa naklonite a date sa spat vyzerate ako Saxana...Ked si ich zehlite tak minimalne 30-40 min. aby boli normalne zdoraznujem normalne nie vyzehlene.Takže prosim poradte čo mam s nimi robit ci neaky sampon na rovne vlasy alebo rychlesi rast(na to som sa rozhodla skusit zihlavovy sampon tak uvidim ci zaberie) alebo ako si mam urobit uces.Dakujem a pre baby co si myslia ze jake je super mat kucerave vlasy budte radi ze ich mate normalne!

sajka

aj ja som mala tento problem, ale nie je to ziadna katastofa, potrebujes dobry strih a preriedit vlasy. chod k sikovnej kadernicke, popytaj sa kamaratok a urcite si pomoze. tieto prirodne sampony mi na objeme skor pridali, neviem preco...asi odlahcuju vlasy. teraz pouzivam sampon, kondicioner a aj masku tak raz za tyzden plus balzam, kt. sa viac nezmyva a je to ok. mozno sa niekomu zda, ze vlasy zatazujem, ale moje vlasy to potrebuju :D
teraz vyzeraju super, su hladke na dotyk a dostavam na ne same komplimenty. len keby neboli tak nehorazne tazke. naposledy, ked mi ich kadernicka umyvala, a zvihla ich hore mokre, hovori, ze ma lutuje nosit to na hlave, lebo ze takto maju aspon 3 kila :D

petrusa

tak ja si davam už asi rok a pol melir a to asi kazde 3 mesiace inac iba zehlenie ale mi to straaaaasne lezie a nervy

haldia

opisujes presne mna spred roku,roku a pol..vtedy som mala neskutocne huste vlasy.Co by som dala za to,aby sa tieto casy vratili:(.Teraz ich mam riedke z farbenia:((