ako sa toho zbavit?

Príspevok v téme: ako sa toho zbavit?
carrie9221

ahoj, mam taky problem.Mam priatela uz cez 2 roky, sexualne spolu zijeme takmer rok(ja viem ze je to malo)a stale mam v hlave taky problem.Totiž nemam najdokonalejsiu postavu, mam 171 cm a 72 kg a strasne sa hanbim byt pred priatelom naha, stale mam pocit ze ked sa na mna pozre tak zuteka.Sposobuje to problem aj v sexe nakolko ked sa milujeme cez den neviem sa tak odviazat ako cez noc. vsimol si to aj on.Ked som mu povedala ze sa za seba hanbim tak sa mi len zasmial.robim s mojou postavou nieco ale cim menej jem tym viac priberem.neviem ako sa týchto komplexov zbavit.bojim sa ze by ma mohol kvoli tomu opustit.

peter pan

nejak tomu nerozumiem, ste spolu 2 roky, rok spolu spavate, aj cez den a ty si ozaj myslis ze on nevie ako vyzeras???
za prve, postava sa da dobre odhadnut aj ked si oblecena (ak nechodis v spacaku furt), takze tvoj priatel ma urcite celkom slusnu predstavu o tvojej postave.
za druhe, ak by ta tvoj priatel naozaj opustil po dvoch rokoch kvoli tvojmu vzhladu, tak bud je totalny debil a lepsie ti bude bez neho alebo po tvojom vyzleceni sa zistil ze mas penis (nic ine kvoli fyzicke kvoli comu by normalny chlap opustil zenu si neviem predstavit).

ako sa zbavit komplexov? vyzlec sa pred nim.