Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako precistit oblicky?

janoo

bibba - bolia ta oblicky? ako dlho? z byliniek velmi dobru sluzbu na oblicky urobi koren ihlice trnitej (jehlice trnita).neobsahuje kremicitany,ako je to v mnohych mocopudnych bylinkach v citane brezovych listov.tmavy moc upravi do zlatozlta.upokoji rozbolavene oblicky.odporucam ti vyskusat.

[zruseny8]

a podla coho sa da zistit ci tie nase oblicky spravne pracuju alebo bibba - ako vies ze jednu mas uplne znicenu? podla coho?

Advisor

nie som do toho expert no oblickam moze pomoct ak budu pracovat za tych najlepsich podmienok, to znamena ze by mal byt moc zakazdym co najmenej zafarbeny, ale privela vody by zase mohlo zatazit oblicky ... pokial potrebujes precistit tak tie brusnice a mozes skusit C vit ktory tiez precistuje mocove cesty, no nie nejakych 100 mg ale viac ... nie zas privela lebo niektori tvrdia ze privela dlhodobo (3g) moze mat nabeh na oblickove kamene, v tomto som skepticky ale nic netreba prehanat

ak mas kamene tak by som to riesil s lekarom, dedicnost by som povedal ze zohrava mensiu rolu ak vobec nejaku

bibbba

brusnice? brusnicove kapsulky berem teraz kvoli mocovym veciam :) a urologicke caje? ak existuju take, ktore neobsahuju brezu na ktoru som maximalne alergicka tak skusim :)))) ale ci to pomoze. mam pocit ze mi odchadzaju... pravu mam uplne znicenu, aspon to tak pocitujem. chcem sa este spytat. otec mal ladvinove kamene asi 10 rokov dozadu... moze byt ze mam nato nabeh tiez ?