Prosím Vás o pomoc pri zdrav. probléme mojej dcéry ( možno niekto mal také isté problémy). Od útleho veku má problémy s bolesťami podbruška. Pochodili sme rôzne typy vyšetrení, ale bezúspešne. Najprv sa domnievali, nakoľko váhovo neprospievala, že má celiakiu, neskôr alergiu na mlieko. Pretože výsledky boli negatívne konečný verdik bol malaabsobčný syndróm. Barala dlhé roky kreon, ale jej stav sa nezlepšil. Lekári sa domnivali, že má helicobacter piroli- brala antibiotiká a lieky, ale potom to bolo ešte horšie. Menili sme lekárov, ale výsledok sa nedostavil. Boli sme znechutení, sklamaní. Teraz má 17 rokov, ale ani výškovo neprospieva. Napriek tomu, že telesne zaostáva za ostatnými, menzes dostala už ako 13 ročná. Ale stále má bolesti! Ja som už vyčerpaná a strácam nádej. 17 ročná zrejme už nemá nádej aby vyrástla, ale memzes má ešte stále nepravideľne. Prosím vás, ak niekto mal také probléby a našiel sa správny lekár, ktorý vyliečil takúto chorobu, prosím, nech sa mi ozve! Nevadí, ani keby sme mali cestovať i do Prahy.....
Pretrvávajúce bolesti v podbrušku u 17. ročnej od narodenia
gabes
ja mám tiež problémy s bolesťami v podbrušku od 14-tich teraz mám 21... lekári sú už zúfali, mám spravené všetky možné vyšetrenia všetko je v poriadku... lekárka mi povedala, že ak mi nevie pomôcť klasická medicína nech skúsim alternatívu... bola som u jedného liečiteľa asi pred dvoma rokmi, ale ten sa mi nejak nezdal, na nič neprišiel... akurát dnes som bola znova ale u iného a bola som veľmi milo prekvapená sám mi povedal, že som k nemu prišla s tým, že ma bolí brucho ešte mi aj presne ukázal kde ma bolí... ja som mu nepovedala vôbec nič on to nejak videl, dokonca mi povedal, že ženské to není čo som si stále myslela, že je a že lekári mi zrobili už kadejaké vyšetrenia a že nemôžu prísť na to čo mi je a že mi na to ani neprídu, pretože to nevidno... neviem či lieči, ale aspoň diagnostikuje... bola som tam aj so sestrou a rodičmi... sestra ma aktuálne zápal z prechladenia a povedal jej to aj presne čo má zapálené... neverím moc liečiteľom, ale toto ma presvedčilo
Vyšetrenie hrubého čreva má ?
Milá jajka001!
Už sme boli u jedného takého liečiteľa, ale ten nám nepomohol!
Možno, že sme natrafili na toho nepravého.
Ale, ktovie, možno že.....
tiez ma ako prve napadlo ci ste skusali liecitela. ked vam lekari ani po rokoch nevedia prist na diagnozu...skusila by tom to tam. aspon prist na pricinu. niezeby som im prilis verila ale myslim ze existuju aj dobrí.
Milý RNG - ak čítaš môj( náš) problém, bola by som rada, ak by sa k nemu vyjadrila.
Podotýkam ešte, že probiotiká berie pravideľne. Dávnejšie pomohli, v poslednej dobe nie! Už nič nepomáha!