Ahojte, obraciam sa s prosbou o radu či názor, nejakú skúsenosť, hocičo čo mi pomôže zhodnotiť situáciu. Dneska som sa stretla s kamoškou a tá mi povedala, že bola u gastroenterológa na vyšetrení, má diagnózu dráždivé hrubé črevo. Veľmi som sa pousmiala, lebo vždy od tohoto doktora príde so zaujímavou historkou. Dneska ma však smiech prešiel...
Ale poporiadku. Začala k nemu chodiť pred pár mesiacmi s bolesťami brucha. Doktor ju vyšetril, vyšetroval jej aj prsia ( kvoli lymfatickým uzlinám), ale zvláštnym spôsobom. Musela sa mierne predkloniť a on si stal za ňu a tak odzadu jej ohmatával prsia ( no ako z nejakého "filmu"). Ja som teda chodila dosť často ku gastroenterologičke a veru okrem brucha mi nič nechytala. Toto sa opakovalo niekolko krát, no dneska pri ohmatávaní jej vošiel do gatiek ( ževraj pre lymfatické uzliny ktoré sú myslím že v oblasti triesiel a nie TAM DOLE). Ohmatával jej pysky aj klitoris. A to sa mi už zdá vrcholne divné. Ani rukavice nemal na rukách. Neviem teda čo si mám o tom myslieť, a ona už vôbec nie. Je to normalne???? Robili to už niekedy niekomu koho poznáte????
Veľmi čudné praktiky
urcite to treba niekde nahlasit a nech tam preboha uz nejde.
nahravanie je uz povolene, nie protizakonne
tak to by bolo prve..aj ked ja som natura, ze si nenecham vsetko pacit..takze okrem zdupkania, by som to chcela riesit aj inde, okamzite ..zverejnit..aj ked by sa jemu nic nestalo minimalne tien podozrenia u inych pacientov
to je jedno ze kde, ale vsade treba svoje tvrdenie podlozit dokazmi. a ona ich nema.
takze jedine od neho zdupkat.
no aj to mozne, ludia su svine..mozno este lamparen..
vevericka, len aby sa to v konecnom dosledku neobratilo proti nej. nema dokazy, tak aby nakoniec nebola stihana za ohovaranie :(
pozrela som stranku uradu pe dohlad.. a podla ich tabulky sa treba obratit bud na riaditesltvo danej nemocnice, alebo komoru daneho zamerania lekara, pripadne na VUC..etika zdravotnickych pracovnikov spada po tieto institucie
Uchylak, mala ho chytit za gule...
nikus na vonkajsich rodidlach nie su lym. uzliny a ani na klitorise. do gatiek chodi iny lekar a nie ten, ktory ma liecit zazivanie. ako som uz pisala, ze jednak chapem aj ju, ale naozaj, pokial pacienti nebudu poznat svoje prava, tak s uchylmi si neporadime.
No hej, ale ja chápem aj ju, že sa v tom nevyzná a nevie, či ju tak môže vyšetriť. Ona sa ho aj pýtala a povedal, že to jenormálne vyšetrenie lymfatické uzliny jej prehmatáva. Je to od neho hnus, asi by sa to dalo niekde nahlásiť.