Môže dievča pozvať chlapca von na rande? Ako by ste zareagovali? Vaše názory :)
Môže dievča pozvať chlapca?
mňa by len zaujímalo, že koľko chlapov povie narovinu nie, keď nemá záujem, pretože občas mám pocit, že to nevedia povedať, radšej budú súhlasiť a potom to neskôr odvolajú a vyhovoria sa na niečo alebo podobne a k veci - ja si myslím, že je to normálna vec, keby mám čakať, tak sa asi nikdy nedočkám
v dnesnej dobe to uz je dost normalne
Musi,
u nas je to bohuzial tak, ze ked muz zacne balit zenu, tak ta si hned zacne namyslat, ze ma na viac. Neberie to tak, ze sa paci len tomu konkretnemu chlapovi, ale ze je univerzalne pekna. Preto myslim, ze je skor dobre, nechat zenu nech pride za muzom.
anickahviezd Dnes 14:17
hlupost... Mozno to u niekoho tak funguje. U ineho zase nie. Mna by vobec neodradzalo, ze ma zena zaujem. Prave naopak.
To je asi len moja skusenost.Spravny chlap by sa mal nechat zbalit!:)
anickahviezd, vobec to tak nie je... chalanom sa to paci. V mojom okoli si snad vacsina bab nasla chalanov sama :). No, treba byt sikovna a vediet ako na to...
Vsak to, ze baba pozve chlapca neznamena, ze ja lahka alebo lacna a podobne. Moze to byt uplne normalne dievca... A kolko chlapcov je zas ostychavych...
Ja si myslim, ze je jedno, ktore pohlavie zve na rande, pokial si sadnu. A o ake dievca ide, na to zaskatulkovanie mu staci par minut.
Balicka - pokial myslis, nemusis mu hned otvorene povedat, ze "pod na rande". Pozvi ho von, ci by s tebou nesiel na prechadzku, piste si a tak. Nvm, asi ja by som to tak spravila, netusim :)
Podla mna by mal chlap zenu dobijat.Ked ho bali ona,on straca zaujem.Cudne,ale je to tak.
isteze moze.
jasne ze moze