drsné milovanie

Príspevok v téme: drsné milovanie
NeviemNick

Ako mám povedať priateľovi aby pochopil že chcem raz za čas aspoň tvrdší sex, ja mu to vravím tak že mu poviem aby bol drsnejší, on na 5 minút je a aj sa mu to páči ale ...ja chcem počas celého milovania nie len na konci keď mu to poviem.
Ako by ste to povedali priateľke - priateľovi...myslím že keď si dám latexovú podprdu a špecialne silonky(kt. aj často využívame)tak to nepochopí...chcem sado masooo proste...som trocha bezradná ...neviem ako na to keďže s tým nemám nejaké extra skúsenosti....

ariame

vymente si roly...ty si akoze chlap a on baba...a ukaz mu ako drsne to chces :)

ja som to tak spravila a bolo ok:) ma ta rad a asi sa boji aby to nebolo az moc drsne na teba, alebo si len neuvedomuje hranicu ze kedy mas dost a boji sa aby si sa nezlakla....alebo to tak jednoducho nema rad :)

Iveta Michael

tak ti poviem,že ak si skôr typ sado-maso a tvoj partner nie je,tak to bude ťažké.Lebo on sa ti síce snaží vyhovieť ale keďže sám nemá také chúťky ako ty,môže to byť obtiažne do budúcna..nebude ťa to uspokojovať.Hm...

AdamKrt

Dohodnite si pravidla a slovicko ako heslo, ktore bude znamenat zastavenie. Dobre o tom porozmyslaj, ci Ti to vsak stoji za to, lebo Ti to kedykolvek moze prerast cez hlavu a dojdete, ci skor dojdes k urazu...

Neviem, ci nemas aj Ty problem, ale ked zene vyschne vagina alebo staci, ze muz ide na doraz, tak je to neprijemna bolest, ako suchy naraza na krcok maternice. Nehovorim este o dalsich praktikach... Povedz mu presne co chces, lebo ak Ta miluje, urcite Ti nechce ublizit...

silviklh

ahoj,ja si myslím,že ho nezmeníš,proste to nie je v ňom...v mojom to našťastie je,že to má rád drsne...každí má ale iný štýl..:-)

divotvorna

Trošku poopravým názov Tvojej témy. Správne tam má byť "drsný sex" a nie "milovanie", lebo milovanie nemôže byť drsné, vtedy je to už len sex. Bude fajn ak si to uvedomíš a možno si potom aj odpovieš na svoju otázku, že prečo to Tvoj partner odmieta.