viete nejake poradit? vraj take su... ja sa vtom nevyznam, ale chcem vyskusat
Oralne antimykotika
tu citam na nete ten mycomax , ze "balenie : 1 tabelta".. to som nexcela.. xcem take kde ich je viaaaac, ne len jedna :-/
su aj ine okrem Mycomax? ja to potrebujem len prilezistostne... a dufam, ze sa to da normalne len tak kupit v lekarni .. nexce sa mi ist ku gynekologovi..
budem rada ak sem napisu aj nejake kocky co take brali... dik
dakujem ti
Ja len tak, vážne nemám v úmysle prudiť, len že kvasinkové infekcie sa dokážu vliecť pekne dlho, pri akomkoľvek užívaní lieku, aj voľnopredajného treba dodržať odporúčanú dávku (nielen koľko, ale aj ako dlho), pretože hala-bala užívaním podľa potreby sa vyrábajú kdeaké rezistencie, čiže hríbiky (a nielen tie) odolné na mnohé veci, ktoré potom následne nejde vyliečiť takmer ničím. Je možné, že ak by si išla ku gynekológovi, predpísal by ti niečo veľmi podobné tomu, čo sa predáva v lekárni, ale aj tak, samoliečba, najmä tá dlhodobá niekedy viac uškodí ako pomôže. Ale pokiaľ ide o to, perorálne (papať) antimykotikum, ktoré máš na mysli, je asi Mycomax 150mg.
nemam velky problem. len trosku svrbenie zvnutra. tak som si dala canesten čapiky, pomohli hned. ale pocula som o oralnych antimykotik, ktore len zapijes, nejake kapsule asi, tak si chcem nejake kupit a mat ich doma pre istotu keby nahodou. o nic vazne nejde...