priatel so mnou nechce chodievat von

Príspevok v téme: priatel so mnou nechce chodievat von
deniskaaa

Ahojte mam taky problem , ze sme s priatelom uz rok spolu ,,, boli sme spolu na par chatach a tak ale ked on stale chodi von s kamosmi su tam aj baby a ja ich vobec nepoznam ,, a to sme spolu rok ,,, neviem on hovori , ze kebyze tam idem tak sa nudim a nemam si s nimi co povedat ale tak asi by sme sa spoznali nie? ja neviem nechcem byt vtierava ale chcem ist s nim niekedy ked za nimi pojde ,, to neni o tom ze sa za mna hanbi lebo vsetci vedia ze je so mnou aj na stuzkovej sme boli spolu a tak proste kazdy vie ze sme spolu ,, ale nechapem preco nechce aby som tam isla s nim ,,, ani on s mojimi kamaratmi nechce ist ze sa bude nudit ale to sa takto neda nie? mne to vadi ,, a neviem co mam urobit preto aby som sa stala sucastou jeho partie ,, za rady dakujem ,,,

Sue..

deniska..sorry ale je to dospely clovek takze moze chodit na oslavy komu chce...ze,ty ho nepustis ..nebud smiesna nema si preco pytat od teba povolenie...

deniskaaa

ale tak tam bude velmo vela ludi ,,, tak neviem ale sameho ho urcite nepustim ,, co ma chodit babam na oslavy ked ja ich ani nepoznam ,,, ja chalanom na ziadne oslavy nechodim ,,

miroslawenka

No podla mna bude dost trapne ziadat ho o to, aby si na oslavu k tej babe mohla ist s nim. Nepoviem, kebyze nejaka chata alebo velka skupina ludi, kde sa jeden clovek strati... ale takto, no neviem.

deniskaaa

no takze volala ho na oslavu jedna baba a napisal jej ze ak sa bude dat tak velmi raad pride ,, ale ja nechcem aby tam bezo mna isiel ,, lenze zase ja ju nepoznam a ani ma na jej oslavu nevolala ,, neviem mam ho tam pustit alebo poviem ze chcem ist s nim alebo co ? ja nechem aby tam isiel bezo mna ,,

hrrrr

hmmm ja naprklad som bola s priatelom vonku s jeho kamosmi a fakt som sa dost nudila a bola som z toho dost smutna pretoze nemam sa ako zapojit do debaty ked v kuse kecaju o autach:((((.Teraz mam pocit ze nas vztah ani nema zmysel mi sa cez tyzden vidime zriedka kedy mozno cez vikend.Fakt este zboznujem ked je u mna a on si zapne fb a zacne si tam pisat s nejakimi dievcatami a to sme malo kedy spolu:((((

deniskaaa

no dobre v nedelu ideme von sme sa dohodli , som zvedava ,, lebo zase taral ze nevie ci jeho kamarati budu pit a take kravinky ,, som zvedava :D

george303

moze to tak byt my tiez ked ideme von niekedy tak sa iba tak postavime na ulicu a trepeme blbosti :D to by si sa fakt asi vtedy nudila lebo to sa vtedy zrejme nudia aj oni ... chod na akciu kde sa pije tam sa dozvies najviac :D

deniskaaa

no dnes mi povedal ze jemu nerobi problem ze by ma zobral ale ze skor ked sa bude pit alebo tak lebo ze inak sa tam naozaj budem nudit ze oni len stoja na bloku a kecaju ,,