Nevnímam samú seba....

Príspevok v téme: Nevnímam samú seba....
BEKY*

Neviem, je to také divné...neviem či to pochopíte, ale skúsim to...
Ja proste....nevnímam samú seba...nevnímam, že tu teraz píšem...som ako telo bez duše...začalo to na jednomm školskom výlete asi pred 8 rokmi...vtedy to bolo prvý krát...ale keď som prišla domov, bolo zase všetko OK...potom sa mi to stávalo častejšie - na výletoch, kúpalisku....no tento rok, pred letom sa mi to stalo už asi na veky....Viem, myslíte, že som na drogách...že som blázon...asi som...A rozumiem, ak to nepochopíte...nikto tomu nerozumie....ale, ja strašne zabúdam,som nemotorná, často bývam zahľadená, zamyslená, nemám trému - lebo nič nevnímam...moje telo pracuje, lebo MUSÍ....a mňa to už nebaví....vážne...

Preto sa vás chcem spýtať, existuje nejaká taká choroba?
Myslím si, že mi odumierajú mozgové bunky...ale to si samozrejme len myslím...

ewicka

ja momentalne prezivam nieco podobne... Niekedy si pripadam ze moje telo funguje ako stroj... Ale uzivam 3 mesiac AD tak asi s toho

hmmmmmmmmmmm

beky,mozgove bunky ti urcite neodumieraju.ak by aj take cosi bolo, mala by si aj telesne priznaky.toto moze byt aj priznak depresie.napriklad.urcite sa porozpravaj s lekarom!

rena23

BEKY, jajka ma pravdu - je to derealizacia - sucast niektorych neuroz. Treba najst pricinu a liecit, da sa z toho dostat.

pfffuha

no tak to sme na tom rovnako.. strasne zabudam, nedokazem sa sustredit ked mi niekto nieco vysvetluje, potom si to vobec nepamatam, vela veci robim len automaticky.. hm v poslenom case.. neviem to bude asi stereotypom alebo co...