Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

BIOXET pleť.krém suchá pleť 50ml

sabrina987

ja ho skusam..dnes som si ho dala druhy den a pokozka na dotyk je neporovnatelna s tym, co to bolo pred tym, ale som zvedava, ci to s tou redukciou chlpkov bude pravda..
jedine, co mi na tom vadi je, ze si chlpky musim odstranit a mam strach, ze ak si odstranim chlpky, ktore su svetle a okom nezbadatelne, tak mi narastu tmavsie..ale podla vsetkeho by k tomu nemalo dojst, no neviem, uvidi sa..

katheryne

ahojte, už pár dní rozmýšľam nad tým, že si objednám telový krém bioxet. Zatiaľ nikoho nepoznám, kto to skúsil, alebo niečo o tom počul. Ja som k tomu náhodou prišla na nete. Veľmi ma to zaujíma....

danka15

tiež ma veľmi zaujíma tento krém, resp. krém BIOXET ktorý redukuje rast chĺpkov. trocha som ho \\\"čekovala\\\" no na SVK fórach ešte nie sú ľudia, ktorý ho majú odskúšaný. tak som čekla v anglických a písali tam dosť hrozné veci- upcháva póry a spôsobuje akné a pod. tak neviem, chcela by som ho vyskúšať ale bojím sa riskovať. na druhej strane - na nohách sa mi akné snáď nespraví, čí? ale pokiaľ ho aplikujem po epilácií, tak by to mohlo dopadnúť zle. a ďalšia vec- môže krém redukovať rast chĺpkov? mám o tom pochybnosti, bolo by to až príliš jednoduché...