Zelený čaj

jesienka

ivka2,nie si divna,mna by po takom smrade cigaretovom natiahlo na zvracanie.neznasam ho,som alergicka a zadusam sa,je mi zle na zaludok a nemozem dychat.si viem predstavit,keby som ho citila - bleee :(
ivka,ten z teekanne si teda nikdy nekupim.nebudem riskovat.

ivka2

no ja niesom taky odbornik na chudnutie, ja len na sebe skusam, ale je klepsie ak pouzivas na sladenie med ako cukor...samozrejme tiez nevela...ja momentalne pijem cisty, bez medu , lebo skusala som to s medom a rovnako to bolo hnusne:)a este Ti poradim ze nesmies to nechat dlho vo vode, lebo potom je ten caj horky...

janosik1

ivka2, a to som nespomenul este nespomenul potkany, hmyz a prach
ale pit zeleny caj z donutenia je trosku divne, nie?

jesienka

aduska,budu mat tu znacku v lidli alebo tescu? japonska ceresna,to je litchi alebo ako sa to pise? (liči)
kolko ho mozem vypit denne? lebo niektore caje treba s mierou, tak sa pytam,ci aj tento.

ivka2

ok Adulka, tak ja to skusim v lekarni, o cenu nejde , lebo ani ten v sackoch nebol lacny, stal tiez nieco tak...ale ja si chcem precistit organizmus a hlavne schudnut, ale nedokazem ho pit...no uz som si pomaly zvykla, len ten smrad cigariet mi vadi:))asi som divna...

jesienka

janosik,ked ja som z takej diery,kde cajovne nemame.by som musela cestovat 40km k najblizsiemu mestu.ked tam pojdem,tak si kupim,ale kedy to bude.dovtedy nepoznate nejaku znacku kvality? donutim sa aj bez prichute. a nevadi,ked ho budem pit s medom,ivka2?

Adulka

ak si si kúpila nejaký lacný, tak ble, ani mne nechutia. ja som si minule kúpila v lekárni taký sypany zelený čaj, nie kvôli chudnutiu, ja nepotrebujem, ale len tak, zelený čaj je dobrý aj na prečistenie organizmu. A v lekárni som našla taký sypany s príchuťou japonskej čerešne. a som sa čudovala aky je výborný. stál do 50 korún. ani nieje drahý a je to značka 'BABIČKINA ČAJOVNA'. Fakt mi chuti.

jesienka

ja nechcem s nim chudnut,ani som nepocula,ze sa z neho chudne.chcela som ho obcas pit lebo je protirakovinotvorny. ale toto je super novota,ze sa s nim aj chudne.tak odteraz budem hadam aj chudnut,hoci mi netreba,mozno to 1-2kg.