Priatel sa somnou po 2 a pol roku rozisiel, vraj ma uz nelubi, ze ma pocit ze nas vztah sa zmenil na kamaratsky. Pred rokom sa dialo ale nieco podobne, mali sme pauzu, ze nevie co chce nevie ci ma lubi. Ale napokon sa vratil kumne vraj si uvedomil ze hej a ze je to definitivne..hmm, vydrzalo mu to rok a je to tu zas. Je to o to horsie ze uz to vravi ako istotu, ze mu dlho trvalo kym si to uvedomil ale uvedomil si ze to uz laska nieje, len ze ma ma velmi rad:( a dokonca sa s neakou zacal stretavat a ze to je prenho dalsi dokaz, inac by to nespravil keby ma lubi:( ale teraz mi tvrdi ze s nou nic nechce mat..ja neviem, nemoze byt len zmeteny, alebo sa boji? spominal mi aj to ze mu pripada ze som to zacala brat neak vaznejsie ale on nechce este skoncit v chomute, ale ved to ani ja nechcem mam 23. Ale toto je len jeden s viacerych chaotickych vysvetleni co mi dal.. Viem, aj sme sa pohadali sem tam, v poslednej dobe nebolo ani velmi fyzickeho kontaktu ale stale som to pripisovala takemu blbemu obdobiu, dufala som ze bude lepsie..
Vcera som sa s nim stretla osobne povedal mi ze takto to vraj bude lepsie a plakal ze mu je to luto. Vraj som prenho moc dobra ze on je tu ten zly a tak. Neviem, mozno si namyslam ale niekedy mi to pripadalo akoby to tak v skutocnosti ani nechcel, akoby chcel len ukoncit moje trapenie a nedavat mi ziadne nadeje neviem ozaj:( prepacte ze som taka dlha musela som to dostat zo seba neviem ako dalej :(
Preco zrazu rozchod?
na tvojom mieste by som ho zacala ignorovat ....mozno sa uvedomi a vrati sa k tebe mozno ta uz ozaj nelubi....
je to este decko!!!! a si je sebou isty lebo vie ze ty ho este lubis a ze on si s tebou moze robit co chce a ze ked bude chciet tak ta moze mat......
moze sa len tak stat, ze clovek prestane lubit? pisali sme si, povedal ze je to uz ine ze uz sa neda do mna zalubit? akoze neda? nacom sme stavali vztah snad na laske nie? ta tam musi byt, ta nezmizne..to sa neda
je mozne ze zmeni po case nazor? tlacim moc na pilu? alebo to uz nema vyznam? som zmetenaa:(
ja40, vies, vzdy som mala pocit ze on je ten co lubil viac, on bol ten co sa ma snazil zbalit, ja som si vtedy prave nebola ista ci to chcem, ci nechcem byt radsej free lebo sa mi to tak pacilo, ale on bol taky zlaty a zacala som s nim chodit...teraz to vsak vyzera tak ze jeho to preslo, alebo je zmeteny alebo co a ja to zas citim tak ze ho lubim stale..inak co sa tyka tych jeho vysvetleni nerozumiem tomu lebo naozaj uz mi povedal ze to nema vyznam ze uz sme spolu skoncili ze ked to preboli veri ze budeme kamarati, ale na druhej strane ked sme si minule pisali spomenul aj nieco take ze potrebuje cas, ze cas vsetko ukaze, ze chce vediet co nam to prinesie. A vtedy som verila ze nieje mozno este koniec, ale ako sme sa vcera stretli zas bol taky divny, plakal, ale na druhej strane bol kumne taky odmerany nechcel sa ma ani dotknut ani nic:( ze sa chce stretnut z odstupom casu:(
chlapec si uvedomil, ze je zbytocne tahat drevo do lesa. je vela moznosti a on by ich chcel "okusit" co najviac. ty by si bola prenho v tomto brzdou, resp. jeho svedomim, co on nechce. chlapi vseobecne zle pocity tazko zvladaju.
kasli na to, uz to nema vyznam. a preco si myslim, ze je to takto? pretoze ak by mu naozaj slo o "tvoje" dobro, tak ti vysvetlenie dokaze podat jasne a zrozumitelne. netrepe chaoticke blaboly.
iste, boli to. ale casom zistis, ze takto je to lepsie, nez by si mala stale trpnut, ze "co mu zas preletelo cez nos", alebo co ti vyvedie.
Chapem,ze sa teraz citis velmi zle,ale...v prvom rade si treba uvedomit,ze to nie je tak ako pises,ze "zrazu rozchod",bolo to z jeho strany planovane. Vlastne aj jeho treba chapat,ze sa citil asi nejaky zmateny vo vasom vztahu,najprv nevedel co chce,potom sa k tebe zase vratil,potom si uvedomil nieco ine atd...vies mozno potreboval viac casu,aby si ujasnil veci sam v sebe. Vo vztahu vzdy jeden lubi viac a tu si to bola mozno ty. Vies,ked niekoho lubis,tak by si preneho urobila vsetko. A ak ho nechces stratit uplne,tak mu daj o co ziada,myslim,ze teraz je to ta sloboda. Nechaj nech vychladnete z toho,ono to vysumi a potom sa uvidi,ze co a ako. Emocie teraz budu hrat hlavnu ulohu,ale nenechaj,aby ta to prevalcovalo. Drzim palce.
po minulorocnej pauze dal tomu este sancu a vyzera to tak, ze druhykrat do tej istej rieky nevstupi...mozno na tom, ze vidi ten vas vztah skor kamaratsky naozaj nieco bude...mozno citi, ze ti nemoze dat tolko kolko by chcel a preto to chce ukoncit, preto tie slzy, place nad tym co bolo a nad tym, ze ti teraz tak velmi ublizi...no napriektomu si mysli, ze z dlhodobeho hladiska to bude takto lepsie