cafte... nevem ci je to norlan ale mam z jedla strasne vycitky. ked zjem za cely den 2 rozky tak mi je potom hrozne a vycitam si to. o sldakom ani nheovorim. ked si dam co len trosicku niecoho sladkeho hned sa to snazim akoze zhodit. velmi cvicim. anorekticka ale byt nemozem... nemam take BMI
JE TO NORMALNE?
mozem sa vas nieco spytat? aj vy ste sa zacali izolovat od ludi a od vsetkych akcii kde je jedlo? mam paniku z toho ze zase niekto si bude vsimat ako sa stravujem a tie blbe komentare a pohlady:( preto sa vyhybam akciam ktore mam velmi rada, ako to vy riesite? obrnujete sa voci tomu s postojom "no a co" tam a idete alebo ste tomu podlahli?
Mozno nie si ale priprav sa na to ze ti ochvilu budu trcat kosti. Ak to nechces- psycholog a normalne jedenie.
nie je to normalne, mas ppp. treba to riesit
je to tak neblbni a jec vsetko na co mas chut ja som tym presla da sa chudnut aj normalne ja som mala 100 kil a za 4 mesiace som schudla 42 to neni normalne ale lekar mi povedal ze to chudnutie ovplyvnuje aj moju plodnost tak sa zamysli co chces
nie je to normalne, a ak tou anorektickou uz nie si, tak si urcite na najlepsej ceste do toho pekla, tak sa prosim ta zastav, kym je cas,vyhladaj pomoc, aj ked sa ti to mozno zda prehnane...nie je to prehnane...
anorektickou v podstate mozes byt, aj s vyssim BMI, je to porucha prijimania potravy........a s tym jedlom neblbni, lebo zle skoncis