zaujima ma, kolko zarabaju ucitelia na strednych odbornych skolach, alebo na sps? je v tom vobec rozdiel? a ci sa to vobec da s tymi ziakmi zvladnut - to by ma zaujimal postoj od skutocneho stredoskolskeho ucitela. dakujem
Ucitelia na strednych skolach - plat
Ale na schizo daju plny:D To ich posudzovanie je fakt nejake divne. Ak nemas jedno oko, tak dostanes len polovicny atd atd, raz som to kdesi cital. Hroza.
a vsetci ti, co zeru fast food, fajcia roky, slopu roky
a tahaju cigy este aj na lieceniach, ktore stoja tisicky eur
parada
Ovecka, napriklad meranim CO v krvi...
Phoeni, ID nie su u nas vysoke, teda priemer je par sto eur, ale z toho vyzit je fakt bieda, navyse dostat to trva casto roky :-), no navyse musis byt skoro mrtva aby ti ho uznali
cojaviem, myslim, ze u vas je to nejak inak...
J111, pretoze na vyssie nie su prachy...
Vsak si privyrabas, tak sa nestazuj, vsak ti nic nie je.
2 Phoenicopter ako dokazes ze je niekto fajciar? inak napad to nieje zly ale nerealizovatelny....
fuha, no to veru nie je nic moc
Ja si aj privyrabam, takze som spokojny. Ja neviem co teraz ludom davaju take nizke dochodky, jebe tym uradnikom uz fakt totalne.
a ak sa nemylim, ked mas plny ID, tak si v DE smies privyrobit len do istej hranice, lebo plny ID znamena, ze nie si schopna pracovat 3 hod denne, ale menej ako 3h denne, ak si schopna si 'privyrobit' a robis napr. na ciastocny uväzok, cojaviem 20hod tyzdenne, tak nemas narok na plny ID, lebo si schopna pracovat :-)
vsak keby to tu bolo ako u vas, tak by sa to zneuzivalo, tak jasne, ze sa zaviedli velmi prisne opatrenia :D
dochodkova poistovna si prachy velmi dobre strazi
Phoeni, zavisi od toho, kolko rokov mas, co si predtym robila a kolko si odviedla do soc. kasy
poznam pripady, ktore sa v 40ke ocitli na ID a dostavaju 300e, takze vyskakovat z toho nemozu