Bolia ma kolená

medantecom

vitaminy a rozne doplnky vyzivy su dobre, ako prevencia. Ked uz clovek ma chronicky problem, obycajne nepomozu. Bolest kolena moze mat mnoho pricin. Navstevou u ortopeda nic nepokazis.

robertk

och sa pozeram pretoze ma zacali kolena ....a tu nie su rady tu su sproste reklamy a ine........ludia pamatajte.....i ked ma ukrutne bolia kolena nikdy netrrba kupovat vyzivove doplnky ale bo podobne....radsej sa dam na bylinnu liecbu nez na klamstva .......i ked tomu veru moc neverim . inak hadi co predavaju vseliake smakulady zarucene fungujuce ani nepiste

michaela283

Aj mňa boleli kolená,asi rok. Začalo to úplne bez príčiny a bolo to neznesiteľné.Tiež som dostala pár zaručenných rád na zmiernenie bolestí.A až keď som sa budila na bolesti a skoro nemohla chodiť,šla som k ortopédovi.Užívam artrodar,keďže mám poškodené chrupavky a na to žiadne rady nepomôžu,tak najlepšie spravíte,ak si dáte kolená vyšetriť.

aloe

Olga: svietiť niekoľkokrát denne bioptronom po 6 minút.Alebo používať prírodné doplnky výživy na obnovu chrupavky a vôbec na kĺby,ale dlhodobo.Nemôžem tu napísať názvy,napíš na meil.

očko

Palo, viem ti poradiť, ale to chce viac informácií, napíš mi sem svoj meil a skúsime vymeniť pár informácií.

Palo38

Strašne ma bolia kolená,keď ich mám chvíľu zohnuté.Aj v noci sa budím na strašnú bolesť kolien.Keď sa zobudím na bolesť,mám ich zohnuté a musím poriadne natiahnúť nohy aby bolesť prešla.Bolesť je tesne nad jabĺčkom.Potreboval by som poradiť.Ďakujem

RNG

boswelin.
Protizapalovuch je plno.Vcitane enzymov, antioxidantov a olejov(GLA, EPA, DHA, unsaponifiables a cetylated)
Treba ale materialy na rekonstrukciu=regeneraciu, A treba ich tam aj dopravit a odstranit poskodene.
Preto je dolezite rozne mukosacharidy kombinovat s transportacnymi enzymami a MSM.
A na klbove mazivo latky ako CMO, hyaluronicka kyselina a oleje z avokada