Nie sme zavisli od internetu???

Príspevok v téme: Nie sme zavisli od internetu???
russalka

Viem ze dnes uz pocitac a internet tvoria kazdodennu sucast nasho zivota a v mnohom ho ani nemozme vynechat koli nasej praci, koli istym povinnostiam...ale napr. tu na fore poniektori travime ohromne vela casu...alebo samozrejme na pokeci, facebooku, icq ci inych chatoch...je to normalne?...ma to kopu negativ:
zdravie - skodi to ociam aj chrbtici, a celkovo sa vobec nehybeme
cas - leti ani nevieme ako, zozerie to kopu casu a pritom to vacsinou nema ani zmysel, len tak zbludilo piseme
osobny kontakt - nie je, straca sa
a dalsie a dalsie
co vy na to?
nesnazite sa niekedy aj obmedzit internet?

lost

ajeje... 10 minut pisem text a neprejde :D toto je KARMAAAA, toto ma trestaju ti ludia co musia citat tie dlhe prispevky :D
LOL, ono to vazne asi funguje :D:D

levanderka

v tejto dobe je internet nie len ze zavislostou ale aj nutnostou. bohuzial. ja by som velmi rada fungovala bez internetu ale nejde to. ako student sa musim prihlasovat na skusky, tahat skripta,komunikovat so spoluziakmi. vsetko ostatne sa snazim osobne s ludmi :) ( ako komunikovat a stretavat sa s nimi atd )inac ked mam vsetko potrebne viem vypnut pc a byt bez neho :) cize asi zavisla nie som :)

ja40

ano sme vsetci pekne zavisli :-) :-(
a presne jak hovoris,niekedy je to nezmyselne chatovanie,alebo len tak komentovanie fotiek na FB...
za seba musim povedat,ze tu na toto forum chodim rada kvoli tomu,ze si pocitam nejake tie rady,nazory a dozviem sa kopu uzitocnych veci...a pripajam sa aj ja do nejakych tem,kde som uz aj pomohla,takze som mala z toho dobry pocit...no a odkedy chodim na FB,tak viem viac o svojich znamych,ale hlavne o rodine s ktorym som sa predtym ani casto nestykala,tak aspon vidim a citam ako sa maju atd...
No a internet pouzivam aj na hladanie prace,alebo nastudovania si veci,ktore potrebujem...takze takto,ale priznavam,ze som kvoli tomuto netu zlenivela...
Horsie vsak je,ze moj priatel je vasci zavislak a tak sa veziem s nim...hm,to sa nevyhovaram,ale radsej by som mala aktivneho partaka,nez doma seda a pc maniaka,ale viem aj to,ze kazdy tuzi po tom,co nema...takze som vdacna aj za to,co mam...no

heeej

ono ja si myslim ze zalezi co na tom nete robis, lebo ked napr. niekto surfuje po strankach, a skor len nieco cita, hlada nejake informacie, tak si myslim ze ked to neni ze veeelmi dlho, tak je to ok, lebo to mas ako keby si co ja viem cez den pozerala telku abo citala knihy, noviny,ved uzitocne veci mozes najst aj tu. ale ked niekto je cely cas len kvoli fb, a chatoch a tak, tak mne sa toto zda tiez ako strata casu