Mam problem zo zavadzanim tamponu ked ho zavadzam tak to strasne boli a uz nechce ist dalej aj ked menim smery ako keby my tam stale nieco v tom branilo prosim poradte lebo v piatok ideme cela trida na plavaren(musime) a ja neviem ako ho tam mam dalej zatisnut mala som tam asi len stvrt tamponu prosim poradte cim skor tym lepsie .. :D a inac mam 13 rokov .. vopred dakuje :)
Zavadzanie tamponu
ja pouzivam tampaxy minimalne 10 rokov a nemam s nimi problem.. mne to pripada velmi nehygienicke, vkladat si dnu prsty, preto pouzivam stale tie s aplikatormi..
Funguje to tak, ze apllikator si vlozis dnu, je zlozeny z dvoch kusov, pricom v tej vrchnej je samotny tampon... kedze je z umelej hmoty, nie je problem ho vlozit dnu, potom spodnu cast zasunies do vrchnej a tym sa Ti vtlaci tampon dnu.. neviem to lepsie popisat:O)))
Odporucam ti tampony Tampax s aplikatorom, ja som si ho tak zaviedla na prvy pokus a ani to nebobelo. Ale citila som taky zvlastny tlak. Neboj sa, nie je to az take hrozne.
tampax neodporúčam sú to hrozné tampóny!!! ako keby len vata... ja len aby sa ti nestalo pri nich že aby si nepretiekla... kup si napr.. sú dosť malé kotexi MINI.... tie sú malé a vieš si panná tak preto ti to tam bráni... a ked ešte len začínaš s tampónmi .. treba isť na to pomali a s tými mini!
kup si tampaxy su to tampony s aplikatorom, skus mensie velkosti, je tam popisany presny postup.. a hlavne musis byt pri tom uvolnena...