ahojte vsetky ktore sa trapia s chudnutim..rada by som vas poprosila ci ma niekto skusenosti s delenou stravou a ci pomaha a ci sa da pri nej schudnut..za vsetky odpovede dakujem
Delena strava
Ide o to,či ste o tom presvedčené,ja verím delenej strave,lebo klamala by som,keby som nechcela schudnúť,aj ked mi to netreba,ale ktorej z nás schudnúť netreba?hahaha.takže moje trávenie mi je nadovšetko,vtedy ked mií je zle ma nezaujíma,či mám o 1,2,3,kg navyše,chcem len,aby ma už nebolelo brucho.riešila som baktera aj gastro,aj pankreas,dokopy nič sa nezistilo,ale stavy hrozné.tak sa snažím oddeľovať a ovocie ráno ,nie úplne striktne,lebo zas toľko zeleniny jesť nemôžem kvôli tomu tráveniu,ale snažím sa popri všetkom športe,milujem syry,jogurty cottage a ide mi to k duhu,odkedy ranajkujem ovo,obedujem sachre+zelenina+ neutr. a večeriam bielkoviny.Cítim sa lepšie,takže ak to má byť chvíľkový rozmar alá 90dnová,alebo tuková,alebo vajíčková,tak to Vám teda telo vráti.roky som zisťovala,čo môžem a čo nie,lenže mne chýbajú enzýmy na trávenie,preto sa čudujem babám,ktoré môžu tráviť v pohode kapustu,papriku cibuľu melony a td.toto ja nesmiem,že sa dobrovoľne pripravujú o svoje trávenie a zdravie len tak z rozmaru,lebo podliehajú svojim chutiam a nevedia sa trochu primäť jesť viac zeleninky a hýbať sa,menej mlsať nezdravý fast food,och ,kiež by som mohla jesť fazuľu....dala by som si ratatoule...pečené papriky,ach...
ahojte chcela by som zacat s delenou stravou uz som toho na internete pocitala dost vela ale stale som s toho trosku mimo lebo na kazdej stranke pisu nico ine ...takze chcela by som vas poprosit ci by ste mi v tom nejako nepomohli a nenapisali presne ze co a ako dakujem
Pri delenej stave Vám do budúcnosti budú chýbať niektoré výživné látky a oganizmus Vám to vráti. Odporúčam vám Bunkovú výživu telo si ukladá tuk ako ochranu pred kyselinami musíte vyrovnať ph v organizme odbúrať toxické látky a dodať potrebnú výživu. Potom pôjde váha dolu.
www.optimalna-vyziva.meu.zoznam.sk
ja som delenou stravou schudla myslím 5-6 kíl, ale je to skôr o životnom štýle ako o chudnutí, ja by som už nedala do úst ovocný jogurt, alebo zeleninu zmiešanú s ovocím, akonáhle prejdem na normálnu stravu, môj žalúdok mi to dá patrične najavo
Efca mas pravdu,treba po dosiahnuti vahy cvicit,a davat si pozor na to co sa zje.Inac je dobra,moj kolega schudol s nou 13 kil,za 2 mesiace.
Ja som na delenej strave schudla 20 kg ale musi sa aj cvičit. akonáhle sa prestane držat kila sa vrátia.
Dnes som si kupila knihu od Summovej, a tam patri mozarela, tvaroh, bryndza, tavene syry, parmezan, kysla smotana, slahackova smotana... to vsetko patri do neutralnej skupiny. :)
SOHICKA,MOZARELLA JE STALE BIELKOVINA,CI JE 45% alebo 20%.
prosim vas , mam otazku ze kam zaradir mozarellu normalnu a kam zaradit mozarellu ligh. Vie mi niekto poradit?
aHOJ KATKA PRI DELENNEJ SA CHUDNE POMALY,A BEZ POHYBU TO NEPOJDE.