Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som normalna, ked nechcem (zatial) ziadny vztah?

Príspevok v téme: Som normalna, ked nechcem (zatial) ziadny vztah?
milli11

Pravdu mal ten, co povedal, ze zeny nevedia, co chcu.
Posledny rozchod sa mi tu nechce opisovat, je to dlhe a uz som o tom pisala predtym.
Tolko som nariekala, ze nikoho nemam a chcela by som.
Lenze teraz mam take obdobie, ked vlastne nikoho nechcem. Je mi dobre samej, bez vztahu. Konecne sa nemusim trapit, ze:
- nevola, nepise, neodpoveda.
- ci dakde nebali ine pipky.
- ci vyzeram pre neho dokonalo.
- ci je so mnou preto, ze ma lubi?
-nemusim sa bat, ze ma pride navstivit skoro rano neoblecenu, neumytu.
- sa musim prisposobovat.
A prave teraz, v tomto obdobi ma balia az 3 muzi.
Prvy, je ku mne dobry, pomoze mi, aj ked to od neho nechcem. Ale vzhladovo sa strasne podoba na posledneho byvaleho, ktory mi dost ublizil.
Druhy, ten ma bali na rovinu, stale ma niekam pozyva a ja stale odmietam. Vadi mi, lebo je to suknickar, teraz sa sice kroti, ale ja tymto typom neverim.
Treti, ten sa mi z nich paci najviac. Je to moj vysneny ideal. Ale pre druhe zeny asi nie, lebo nejak sa okolo neho nekrutia a ani on okolo nich. Lenze je skoro vzdy ku mne velmi drzy, podpichuje a zapara. Inak sa stazuje, aky ma tazky zivot.
A tu je ten problem. So mnou. Ja z nich nikoho nechcem. Ale neviem, ci nechcem nikoho z nich teraz alebo nikdy? Ci nechcem len nikoho z nich? Spravam sa ako zenska, co furt vymysla. Ale co mam robit, ked mi je teraz dobre samej? Mam kamaratky aj kamaratov, s nimi chodim do mesta, na kavu, disko, ale vztah teraz nechcem.
Som normalna?
Vdaka.

milli11

Pre Matyo. No ale keby som uz mala deti a manzela, to je vlastne uz strata slobody. ;) A mne pravere vyhovuje ta sloboda. Je to uz prilis velka zodpovednost.
Ja tiez neviem, preco si niektori ludia mysli, ze clovek moze byt stastny, len ked niekoho ma. Hocikoho, ale hlavne, ze ma. ):(
Aj to ma zarazilo, ze ked som chcela a hladala vztah, bud som narazala iba na zadanych alebo tzv. zlych chlapov. Alebo ziadnych. A ked sa zmierim so statusom single a dokonca sa zacnem z toho tesit, zrazu toto.
Pred nejakym casom by som bola stastna, keby o mna stal nejaky muz, ale teraz si myslim iba, ze je to fajn, ale nie, vdaka.
Mozno to vazne netreba riesit. Ale som som prekvapena tym, ze nachadzam viac vyhod na zivote single ako vo vztahu.

milli11

Pre Matyo. No ale keby som uz mala deti a manzela, to je vlastne uz strata slobody. ;) A mne pravere vyhovuje ta sloboda. Je to uz prilis velka zodpovednost.
Ja tiez neviem, preco si niektori ludia mysli, ze clovek moze byt stastny, len ked niekoho ma. Hocikoho, ale hlavne, ze ma. ):(
Aj to ma zarazilo, ze ked som chcela a hladala vztah, bud som narazala iba na zadanych alebo tzv. zlych chlapov. Alebo ziadnych. A ked sa zmierim so statusom single a dokonca sa zacnem z toho tesit, zrazu toto.
Pred nejakym casom by som bola stastna, keby o mna stal nejaky muz, ale teraz si myslim iba, ze je to fajn, ale nie, vdaka.
Mozno to vazne netreba riesit. Ale som som prekvapena tym, ze nachadzam viac vyhod na zivote single ako vo vztahu.

rony26

ja pevne dufam, ze Matyo ma len silne vyvinuty zmysel pre ironiu, pretoze ak nie tak toto su presne tie hlupe narazky kvoli ktorym sa potom ludia pytaju ci su normalny

rofl

no mas v hlave trochu neporiadok. mala by si si to usporiadat. ale v jednej veci mas jasno. nechces nikoho z nich, tak naco to riesit. nerob to co nechces robit, vacsinou to nedopadne dobre.

sisa123

Matyo a preco by mala v jej veku mat deti a manzela? zmyslanie spred 30tych rokov, kazdy ma vtedy deti a manzela ked to uzna za vhodne a nie preto ze mu nejaky Matyo povie ze je stara dievka!

Matyo

Nie, nie si normálna! Veď v tomto veku už by si mala mať deti a manžela. Radšej si vyber jedného z tých troch a drž sa ho lebo zostaneš stará dievka ; )

jajka001_

nemusis si z nich vyberat len preto ze ta oni chcu. ked sa objavi taky ktoreho chces ty, budes to vediet bez pochybnosti. rob to co ti vravi srdce/intuicia

rony26

jasne, ze si normalna :)...vsak ked ti to tak vyhovuje je to ok...a to ze ma o teba niekto zaujem este neznamena, ze s nim musis hned chodit...aspon budes mat viac casu spoznat tych troch chlapov a snad sa to aj trochu pretriedi, mozno niektori stratia trpezlivost, zaujem alebo sa nejako negativne vyfarbia a nakoniec zostane jeden a budete zit stastne az...sorry nechal som sa uniest :)...a mozno to fakt bude uplne niekto iny...inac pobavil ma opis toho prveho, teda ten dovod co si uviedla: "Ale vzhladovo sa strasne podoba na posledneho byvaleho, ktory mi dost ublizil."...prepac ale to uz je co za argument? :)...ale kazdopadne si normalna, nemusis sa bat