Ako to vysvetliť mame?

Príspevok v téme: Ako to vysvetliť mame?
Kvietinkaa12

Dobrý deň. Chcela by som radu ako vysvetliť mame , že už nie som tým dievčatkom čo som bola dávno. Mam priatela ,lubime sa a je nám spolu dobre. Čo sa týka sexu ešte nebol.Ale moja mama ma stále upozorňuje na to aby som s nim do postele nešla.Mam 18 rokov a myslim si , že už mam rozum na to aby som vedela čo robim. Ona je toho názoru , že na sex mam čas , mne pride , že ona ten sex považuje za niečo zle.Stale sa na tom natahujeme.Ako jej mam vysvetliť , že keď s ním niečo budem mať neurobím nič zlé:P

este nie

lioness_01
diki za podporu...
poznas takych chlapov?..tak ja si to teda neviem predstavit..
zatial som este nic neurobila, to su len take uvahy ..mozno to nakoniec aj tak pocka do svadby , ale ide o to ze aj ked ja to chcem , chlap nebude ochotny cakat..

lioness_01

este nie: kvôli nejakým bezvýznamným ľuďom upravovať svoje názory sa mi nezdá ok... :( škoda, že sa nedržíš svojho a že sa vzdávaš vlastného presvedčenia len kvôli nejakým ľuďom, ktorí ťa za vlastný názor dokážu poslať kade ľahšie...

lioness_01

etela: tak ja tých chlapov, ktorí sú ochotní dokonca z vlastného presvedčenia čakať až do svadby poznám hodnú kopu... asi ťa s nejakými zoznámim, aby si aj ty vedela, že takí chlapi existujú, a že neni sú len v rozprávkach alebo učebnici náboženstva...
a názor, že ak to v sexe neklape, tak rozvod...tak to asi nevieš potom o čom je láska a o čom sú partnerstvá... alebo zase, možno tie tvoje sú o sexe, tak potom nič...

este nie

no...ja mám 18 rokov a priatela momentalne nemam avsak aj keby som mala urcite by som tak skoro sex nechcela mat...neda sa sice urcit hranica kedy by to uz bolo vhodne, to je jasne...ale zda sa mi prirodzene mat sex az s niekym s kym planujem buducnost, koho velmi dobre a dlho poznam, komu doverujem pretoze to nije len tak - s niekym sa vyspat ... pre mna to znamena iste puto s tym clovekom a keby som sa s nim rozisla,(co viem ze sa moze stat aj tak) mala by som cudny pocit, ze som mu dala nieco mne velmi drahe...asi mam zastaraly nazor ..no v skutocnosti tiez sa mi najviac pozdava nazor mat sex az po svadbe, ale vzhladom na dnesnu dobu som ho musela trochu upravit lebo s tymto ma ludia poslu kade-lahsie..
moji rodicia pritom na tom vobec nebaziruju, mam volnost aku chcem a ani netusim aky maju nazor na sex..to vychdza akosi z mojej hlavy
ale nechcem ta odhovarat, ty si urcite rozhodnuta to urobit, len mama ti robi prekazky..a v tomto pripade si myslim, ze by ti nemala stat v ceste..drzim palce :)
tak ti prajem aby

Deee

kvetinka drzim ti palce, a v jednej veci ma maminka trochu pravdu, ze to na dievcati vidno...ja som sa prestala cervenat ked sme doma s maminou pozerali film a vyskytli sa tam nejake eroticke sceny...

etela

Neboj, to že ty s ním začneš spať neznamená, že mamu sklameš.Jasné, že jej to hneď nepovieš a tiež sa s tým nebudeš chváliť.No ak sa ťa raz sama na to opýta je na tebe,či jej to povieš ale spať s chlapcom až po svadbe je skutočné zastaralý názor.Keď sa zoberiete a zistíte, že vám to neklape, čo bude potom?Potom sa skôr či neskôr preto rozvediete, to mi ver.Ináč ktorý chlapec v dnešnej dobe bude tiež čakať, že sa s tebou vyspí až po svadbe?Žiadny.A ten tvoj už tobôž nie. Dúfam, že je od teba aspoň starší? :-)