mam len rad ked mi do analneho otvoru zena vnika strasne ma to vzrusuje a drazdi ...v minulosti som mal aj muzov ale velmi sa mi to nepacilo tak som ostal len pri zenach ale paci sa mi ked do mna zena nieco vtlaci . Som cudny?
ale ja nie som gay
ak je to nekontrolovane tak aj ja si myslim.
myslis to, ze sa urobi, ale vlastne neurobi? vyvrcholenie bez ejakulacie? to patri do ruk odbornika podla mna...
citala si uz o oggym? tu na fore? zaujimavy problem ma s tym orgazmom.
love doctor: ;)
vidim ze ti to ide. len tak dalej. :)
som 25 rocna zenska... vedomosti zbieram kade tade, aj po forach, aj si sama nieco najdem, aj sa pytam druhych a mam aj nejake vlastne skusenosti.... asi tolko
123456 - kto si? pacia sa mi tvoje nazory, a vidim ze sa aj patricne vzdelavas. Takych je dnes malo. Kde chodis na vedomosti, neverim ze len na tu cesku stranku. Porad nieco dobre kolegovi (mne):)))
takze pchat nieco do zeny je normalne, ale pchat nieco do muza uz nie? takto ti mam rozumiet????
nechcem viest debatu o homosexualnych praktikach...
ale nechapem ako ti moze pripadat uplne prirodzene \"pchat\" nieco do analu zene, ale ked ide o muza, tak uz je to zvratene?????????
asi ti to ece ziadna zena riadne nespravila... asi nevies, kde mas svoje citlive body...
ja som este ziadnemu muzovi do \"kakaca\" :D nic nepchala, ale kebyze mi povie ze mu robi dobre ak mu tam dam palcek, tak mu to spravim... :)))
jasne ze nie ved to je normalnejsie ako pchat muzovi nieco do riti
nechcem robit reklamu na tuto stranku, ale skus si tam polistovat a zistis, ze to nie je nic nenormalne ci uchylne... ignac... este by som chcela vediet, aky mas nazor na analny sex muz + zena... to sa ti nezda nenormalne????
polohy.cz