Prosím Vás mohli by ste mi poradiť dobrého
parodontológa na Slovensku?Vopred vám veľké
dík
Parodontológ
Nika nepredavaju ale o tom viac na maile ak budes chciet. Rozmyslam,že ked mas doma aloe v kvetinaci, tak skus si olupat jeden list zo supky , oplachni ho vodou pred osupanim a aj potom tu duzinu,co ziskas, popuc ju na kasicku a zmiesaj s nejakou zubnou pastou,ktora obsahuje propolis. Skus si s tym umyvat rano a vecer zuby ale tu kasicku musis mat v chadnicke .
Ahoj-Mira
Hmm ja mám doma pravú morskú sol ale s kryštálikmi musím si ju zrejme rozdrviť a nevyžere to dasná? Dosť často chodím do bio obchodu tak sa tam spýtam na dentia-prášok.A na 99,9% mi zostanú zúbky biele? Mala by som si začať odštavovať ovocie alebo zeleninu? Myslíš žeby to tropické ovocie napr.pomaranče mohli vyvolať takú nežiadúcu reakciu ako je zápal dasien:-(
Ahoj Ivka1
Veľmi ma zaújma aloe vera pretože ju mám doma v kvetináči. Použivam dužinu z aloe vera ktorú si prikladám na dasná. Ale taktiež mi pomáha na večer ten oreganový olej ale čo ma znepokojuje to krvácanie v priebehu dna a to mi krváca iba jedno dasno.Ten aloe gél s propolisom predávaju bežne v lekárnach alebo v bio obchode? vopred dík moc
Aby vznikol zápal v tele, musia byť splnené podmienky : cukor ako prekyseľovač prostredia a výživa pre baktérie, a tuk.
K rozvoju zápalových procesov v ústnej dutine okrem toho prispieva výrazne pitie sladkých a chemicky ochutených nápojov, ovocných štiav, tropického ovocia, mliečnych výrobkov, aromatické a povzbudzujúce látky.
Zameraj sa na zásadotvorné potraviny.
Umývaj si zuby večer trochou morskej soli, tá ukľudní zápal a zacelí ranky. Ešte lepšia je dentia - prášok dostaneš v predajni zdravej výživy. Nezľakni sa čiernej farby, zúbky budeš mať po nej pekné biele.
Zuby sa mi nekývajú,ale strašne sa mi
zapalujú dasná. Včera mi začalo prudko
krvácať jedno dasno.Natieram si to každý
večer oreganovým olejom.Troška sa to vždy
ukludní a potom sa zápal vráti čím to môže
byť? Mate59 mala by som vyhladať odbornú
pomoc parodontológa? dík moc
ak máš parodontitídu v pokročilom štádiu/kývanie zubov/,liečba je nekonečná a len vyhodenie peňazí,končí to beztak implantátmi.