Rozmyslam, ze by som rodicom pod stromcek kupila roboticky vysavac. Ale asi s tym, ze nech to pocitaju aj ako darcek na narodeniny a meniny za cely nasledujuci rok.
Viete, ktory myslim, taky okruhly, ten, co sam vysava a vraj sa vyhyba prekazkam. Oplati sa kupit? Nebudu to len zbytocne vyhodene peniaze sa vysavac, ktory sice sam chodi, ale vysavanie nnestoji za nic?
Vdaka.
roboticky vysava, oplati sa kupit ho?
Mna to laka, hlavne s tym usetrenim casu a energie cloveka. U rodicov je vsak aj pes, ma dlhe chlpy a bojim sa toho upchavania. Ale ved dali by sa tie chlpy hadam vycistit, vsak? V byte mame vsade, okrem kuchyne koberce. Cize by im stacil roombik.
Deee?????????????????? nepoznam nikoho, komu by scooba nechala vylestenu podlahu... ved zanechava strasne vela vody a ked schne tak flaky, si si ista, ze mas scoobu???
milli-ja scoobu neodporucam, to suri-muri umyvanie mi pekne lezie na nervy, vzdy sa niekde zasekne-napr. mame listu medzi chodbou a kupelnou uplne nizucku asi 2mm a tam sa zastavi a pipa o pomoc,mame ju skoro rok a pol a uz bola 3x v oprave, navyse hlasne huci a rychlo sa upchaju kefy chlpami a vlasmi a NAJVACSIA nevyhoda je, ze zanechava za sebou strasne vela vody preto ju nepustame na parkety, len na dlazbu a su z toho strasne flaky, my mame bledu lestenu dlazbu a je to na nej strasne vidiet.. mali sme aj roboticky vysavac, ten sme dostali ako dar, ale neboli sme tiez spokojni, nebola to roomba, ale nejaka lacnejsia varianta a asi preto ta nespokojnost..
a scooba je moja druha laska, taku vylestenu vyumyvanu kuchynu ako najdem po praci...naaadhera
ahoj milli, roomba bol moj sen od jej uvedenia na trh, ked sme sa vsak prestahovali do domu, kde mame 250 stvorcov padlo definitvne rozhodnutie a roombika som kupila, aby nebol sam, kupila som scoobika (scooba je na umyvanie podlah), kazdy piatok rano ho zapnem a po navrate z prace mam vrchne podlazie ciste, je to velka uspora casu, avsak pri prvom pouziti ho treba sledovat, ak mate po zemi kopu somarin ako lampy kable a co ja viem co tak o to zavadi, alebo cez to prejde, ja davam pozor jedine na to, aby nieco nemohol stiahnut kablom na zem, dokaze prejst aj cez roldorovu prekazku na dlazke, takze mi povysava aj satnik, pekne vycisti aj koberec a nadvihne vlakna, po skonceni sa ide sam nabit...ma aj dialkove takze ked narychlo treba nieco povysavat na zemi tak ho len ponavigujem, co sa tyka pouziteho materialu roomba je velmi odolna, aj kolieska aj kefky, kefky sa daju kupit nove, ale ja ho mam uz pol roka a este som nemenila nakolko sa neopotrebovali ani neposkodili, len ich vycesem, som spokojna