ma niekto odskušane tieto oleje ???
saloos oleje
Aj ja mám rada túto kozmetiku je taká jemnučká a krásne vonia treba vyskúšať.Ja si ich niekedy kupujem v lekárni niekedy cez notino občas aj v kamennom obchode
ja používam konkretne toto bambucké maslo -odkaz odstránený- mojou podmienkou je určite bio vec, ak to natierate ešte k tomu bábätku vážne si tri krát preštudujete čo dávate na telo :) ja som s ním maximálne spokojná a velmi dlho mi vydrží :)
Caute baby. Teraz je sutaz o saloos kozmetiku, tak mozte nejaku vyhrat zadarmo :) www.saloos.sk
ja som objednavala saloos priamo zo stranky www.saloos.sk, hlavne pletovy olej Levandula, ten je velmi prijemny. Tip na tuto kozmetiku mam od kozmeticky :)
Ja mám akné a olej používam, a mám zmiešanú pleť, mne povedali v lekárni ktorý tip mám používať
a použivate tie oleje ak tie čo máte akné?? , lebo ja mam dost problematicku plet tak neviem ci mi to nebude robit zle, ale zas mam aj miestami taku dost suchu :/
Ja so to hlada cez google, ani neviem, ponuka ich dost predajni, pozri kde maju najnizsie ceny, aj ked rozdiely su minimalne. Fakt su tie olejceky vyborne, normalne sa niekedy rano obdivujem v zrkadle :)))
lubka 100
kde si si to všetko,čo píšeš objednala????
no ja mám od nich tiež olejček, je výborný, krásne vonia, v ba sa dajú kúpiť v lekárni vicky wall, blízko polusu
Mam vyskusany levandulovy olej na tvar, aj sestra, nevieme si ich vynachvalit,mam mastnejsiu plet, davam si na noc a mam pocit, ze aj na vyrazky posobi. Nedavno som si objednala s morskymi riasami a kolagenom a tiez chvalim. Schvaluje mi ich aj kozmeticka.