Kolko denne jete?

inga22

Vzhľadom k mojim školským a pracovným povinnostiam je to trošku obtiažne. Pokiaľ vonku nelialo, tak som vybehla večer von zabehať si. Teraz už aj to bude komplikovanejšie. Ibaže by som sa v snehu brodila :).
Ale chce to naozaj pevnú vôľu a ovládať sa (a nenapchávať sa :) ).

inga22

Mám predstavu. A nakoniec, vidím sa aj na minuloročných fotografiách.
Nikdy nebudem štíhla s ideálnymi mierami. Geneticky to nemám dané. Avšak keď som mohla mať postavu (aj napriek genetike) takú, akú som mala rok a pol vzad, tak myslím, že by som ju mohla mať aj teraz. Avšak musím niečo zmeniť, stravu či zintenzívniť cvičenie, inak sa k minuloročnej postave ťažko dopracujem.

doubledog

myslel som to inak.
zacina to cele v hlave, ak mas spravnu predstavu o svojom tele, lahsie sa potom formuje postava.

ale zena ma mat nejake krivky, takze to netreba prehanat.

Inga22

Nemyslím. To, že som sa zväčšila ukazuje aj oblečenie v mojej skrini (najmä nohavice). Tiež nákupy - musím si kupovať oblečenie o číslo väčšie. Problém mi robí najmä spodná časť tela.
A tak aspoň ma má teraz, v zimnom období, čo hriať :).

inga22

Neviem, či by som sa potom vmestila cez dvere. Cvičím, ak mám čas. Posledne mi to vychádza nedele a pondelky. Čo je teda málo, ale stále lepšie ako vôbec. Preto sa snažím jesť pomenej, keď už ten denný výdaj energie v podobe cvičenia (alebo aspoň obdeň) nie je zabezpečený.
Mám pocit, že čím viac sa zaoberám zdravším stravovaním, energetickými tabuľkami atď., tým je to so mnou horšie. Možno až príliš venujem pozornosť jedlu, cvičeniu a svojej postave. Keď som vôbec necvičila, nedávala si pozor na to čo jem mi váha stagnovala pri cca 50 - 52 kg. Čo bolo vcelku fajn. Teraz sa vôbec neznižuje.
Žeby som naberala svalstvo...(?)...:)

inga22

To ja toho zjem podstatne menej a nechudnem a nechudnem. Niečo robím isto zle. Už uvažujem nad alternatívou dať si zostaviť jedálniček profi osobe.
Včera raňajky (okolo 8:00 hod.): klasický chlieb, dva polkrajíčky (čiže krajec) - ohriaty v hriankovači s plátkom kuracej šunky a ľadovým šalátom.
Okolo 11tej jablko.
Obed bol trošku neskôr, cca o 14tej, slepačia polievka (nie za kýbeľ, tak primerane), plus kuracie prsia so zemiakmi a uhorkovým šalátom.
Ďalšie jedlo medzi 18tou a 18:30 (pred cvičením) - natural ryža, dva plátky tofu syra - údený, s ľadovým šalátom a rajčinou.
Potom o pol8smej večer hodina spinningu, kde vypijem liter isodrinku.
Potom som zjedla jedno menšie jablko.
Počas dňa (ráno a poobede) káva s tabletou stévie, bez mlieka. A samozrejme, dodržiavam pitný režim (čaje nesladené bylinkové, prípadne slabé ovocné a voda z vodovodu).

Som na seba hrdá, včera som odolala sladkému :) (v podobe koláčov, napolitánok, čokolády atď.), čo je mojou drogou.