pristanu mi obe tieto farby a neviem sa rozhodnut ktorej ostat verna,co si myslite ktora je viac v kurze blond ci tmava a ktora sa viac paci muzom?
blondinka ci ciernovlaska?
ja by som sa priklonila k tomu, co na tebe posobi jemnejsie. Asi skor ta blond, ale tazko sudit, ked nevidim fotky :-). Mozno keby si tu poslala nejaky link, lahsie by sme napisali nas nazor :-)
zebra108> kasli na to co sa paci muzom.. mozno prave ten o ktoreho mas/budes mat zaujem ty bude mat rad modrovlase aj napriet tomu ze 80% populacie ma rado zelenovlase.. ide o to s ktorou farbou sa ty citis lepsie.. ak je to 50:50, tak z praktickeho hladiska: tmavsie odrasty na blond farbe vyzeraju prirodzenejsie nez svetle na ciernej farbe.. na druhej strane ak mas prirodzene tmavsie vlasy, odfarbovanim si ich zbytocne znicis.. takze este raz.. aka je tvoja prirodzena farba? :)
Neber to co je v kurze ale to co chces ty !!!
Nebud kopiou okolia, ako tomu je napriklad v korei, ze kazdy ma rovnaky uces a farnu vlasov, kto ich ma potom rozoznat :)
Pristanu ti obe, ale ktoru by si si vybrala, ak by si nevedela ktora je v kurze? Alebo proste podla seba :)
Podla mna kazdemu muzovi sa paci nieco ine, cize to by som velmi neriesil tymto sposobom asi..
Schvalne nenapisem ktora by sa mi pacila :D
v ktorej sa cítiš prirodzenejšie?